Horoscop 18 februarie: Taurii trebuie să devină mai atenţi la nevoile şi la problemele celor dragi

Horoscop 18 februarie: Taurii trebuie să devină mai atenţi la nevoile şi la problemele celor dragi
Sursa: libertatea.ro Foto: eastcorinth.org 18.02.2018 08:50
Berbec
 
Astăzi se schimbă mult atmosfera generală, dar nu vei avea ocazia să observi acest lucru, dacă rămâi blocat în trecut, indiferent cât de justificat ţi se pare acest lucru.
 
Taur
 
Este posibil să devii mai atent la nevoile şi la problemele celor dragi şi pe acest fond să renunţi la unele intenţii care nu îţi făceau cinste.
 
Gemeni
 
Există riscul să te refugiezi în viitor, pentru că prezentul ţi se pare nemulţumitor. Visarea cu ochii deschişi o fi bună, dar nu e suficientă, dcă vrei şi rezultate.
  
Rac
 

Astăzi debutează o perioadă în care chiar vei simţi nevoia să fii mai generos, să dăruieşti din timpul tău şi să îţi exprimi sentimentele cele mai intense.
  
Leu
 
Intri într-o etapă în care toate activităţile vor avea un alt ritm, la care va trebui să te adaptezi. Degeaba vei încerca să le impui altora un ritm mai alert.
 
Fecioară
 
Începi să te ocupi cu seriozitate de relaţiile de parteneriat, inclusiv sau poate mai ales de relaţia de cuplu. Vei observa că acest lucru are un impact pozitiv şi asupra altor domenii de viaţă.
 
Balanţă
 
Cel mai bun medicament pentru tine este munca. Implicarea sinceră în eforturile pe care le faci îţi va aduce beneficii pe mai multe planuri, începând de astăzi.
 
Scorpion
 
Vei fi nevoit să recunoşti că ai făcut greşeli din cauza orgoliului, că ai forţat situaţii pe care ar fi fost mai înţelept să le laşi aşa. Acum trebuie să începi reparaţiile. 
 
Săgetător
 
Simţi nevoia să te ocupi de casă şi de familie, să acoperi lipsurile pe care le observi şi să reinstaurezi armonia, dacă aceasta lipseşte.
 
Capricorn
 

Vei avea mai multe ocazii, în perioada următoare, să intri în contact cu oameni care îţi vor oferi informaţii esenţiale, care te pot feri de complicaţii viitoare. 
 
Vărsător
 
Începi să vezi care este preţul real al banilor de care ai reuşit să faci rost sau de care ai de gând să faci rost de acum înainte.
  
Peşti
 
Eşti în formă şi vei fi şi mai în formă începând de astăzi. E rândul tău să te simţi bine, să îi influenţezi în bine pe cei din jur şi să fii şi răsplătit pentru asta.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI