Horoscop 12 februarie: Balanţele trec printr-o perioadă mai dificilă

Horoscop 12 februarie: Balanţele trec printr-o perioadă mai dificilă
Sursa: libertatea.ro Foto: revistateo.ro 12.02.2018 09:40
Berbec
 
Eşti convins că numai prin rigiditate vei reuşi să îţi impui voinţa asupra celorlalţi şi să le abaţi atenţia de la faptul că le încalci un drept.
 
Taur
 
Orice atitudine colţuroasă va provoca reacţii pe măsură, aşa că înainte de a te comporta aspru, ar fi bine să te gândeşti la consecinţe.
 
Gemeni
 
Ţi se pare că sunt prea aspre condiţiile pe care le pun partenerii de cursă lungă pentru a te sprijini în continuare, deşi ştii şi tu că situaţia nu e deloc simplă.
 
Rac
 
Ai nevoie de sprijin în tot ce faci, dar felul în care arăţi această nevoie esenţială ar putea duce la rezultate complet diferite de cele dorite.
 
Leu
 
Munca îţi dă serioase bătăi de cap, aproape că nu te mai recunoşti din cauza unor erori, neglijenţe sau omisiuni care nu te caracterizează. Ar trebui să te tratezi cu îngăduinţă.
 
Fecioară
 
Dacă observi că nu te mai atrag aceleaşi lucruri, persoane sau chiar vechile tale pasiuni, ar fi bine să nu îţi face prea multe probleme. Este doar o etapă, care va trece.

Balanţă
 
Poate fi o zi dificilă, din cauza unor neînţelegeri cu cei din familie pe care le iei cu tine peste tot. Ar fi mai înţelept să le laşi acasă şi să amâni căutarea unei soluţii.
 
Scorpion
 
Eşti într-o etapă de testare care îţi poate complica mult viaţa, dacă nu devii mai repede conştient de responsabilităţile pe care le ai, mai ales cele care nu îţi convin.
 
Săgetător
 
Cauţi o soluţie inteligentă pentru a evita anumite cheltuieli sau chiar consumul unor resurse, pe care îl consideri inutil.
 
Capricorn
 
Eşti capabil să îţi controlezi impulsurile, dar ceri acelaşi lucru de la ceilalţi, iar asta poate duce la tensiuni inutile şi la complicaţii nedorite.
 
Vărsător
 
Cel mai bun lucru pe care îl poţi face este să îţi asculţi corpul, pentru că îţi va oferi informaţii preţioase, pe care le poţi aşeza la baza unor decizii importante.
 
Peşti
 
Este necesar să priveşti cu mai multă îngăduinţă defectele celorlalţi, mai ales că ai şansa de a vedea cât de mult le preţuiesc, deşi le complică viaţa.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI