Horoscop 2 septembrie: Taurii ar putea petrece întreaga zi într-o stare de nervozitate accentuată

Horoscop 2 septembrie: Taurii ar putea petrece întreaga zi într-o stare de nervozitate accentuată
Sursa: libertatea.ro Foto: observator.tv 02.09.2017 08:30
Berbec
 
Ai putea petrece întreaga zi într-o stare de nervozitate accentuată, din motive pe care nu ai răbdarea necesară de a le înţelege şi a le demonta.
 
Taur
 
Este o zi deosebit de dinamică, dar dinamismul poate deveni foarte uşor motiv ca să pierzi timpul şi să îţi consumi energia în exces cu preocupări lipsite de rost.
 
Gemeni
 
Vrei neapărat ca anumite persoane să accepte planurile tale, deşi nu îţi stă în fire să fii autoritar. Este o zi în care pot ieşi la lumină porniri de acest fel.
 
Rac

 
Ai impresia că numai prin ceva ieşit din comun vei mai putea fi remarcat şi apreciat de superiori. Este o impresie falsă, care te conduce pe un drum fals.
 
Leu
 
Ai de ales între a face ordine în planurile de viitor, cu mult calm şi răbdare şi a întoarce cufărul cu intenţii şi dorinţe cu susul în jos, din cauza nemulţumirilor trecătoare.
 
Fecioară
 
Este clar că nu poţi controla deloc un proces de schimbare, dar acesta te avantajează. Doar teama de pierdere te poate face să îţi doreşti să controlezi mai mult.
 
Balanţă
 
Poţi primi propuneri sau doar idei de la unul dintre partenerii importanţi. Intenţia este să îţi schimbe gândurile, dar s-ar putea să facă mai mult de-atât, să te ajute să redevii optimist.
 
Scorpion
 
Se anunţă schimbări la serviciu, poate şi pe fondul unor probleme de sănătate pe care le-ai ignorat prea mult. Schimbarea e bună, cu condiţia să o înţelegi.
 
Săgetător
 
Poţi privi cu mai multă încredere spre viitor, asta îţi doreşti şi de asta ai nevoie acum. Încrederea în şansa de a trăi anumite împliniri le va aduce mai aproape de tine.
 
Capricorn

 
Există cel puţin un element care te îndeamnă la schimbare. Vine din familie şi nu e deloc de neglijat, aşa cum ţi se pare ţie acum.
 
Vărsător
 
A venit momentul să modifici anumite relaţii, atitudini sau decizii, ca să îţi faci viaţa mai frumoasă şi să te poţi simţi din nou liber.
 
Peşti
 
Eşti tentat să cheltui excesiv sau să consideri că banii sunt buni numai pentru a-ţi realiza anumite dorinţe, mai vechi sau mai noi. Ai şi o listă de priorităţi mai practice.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI