Horoscop 19 decembrie: Nativii din zodia Scorpion ar putea avea o zi deosebit de agreabilă

Horoscop 19 decembrie: Nativii din zodia Scorpion ar putea avea o zi deosebit de agreabilă
Sursa: libertatea.ro Foto: click.ro 19.12.2017 09:30
Berbec
 
Atmosfera devine mai rece şi la serviciu, şi acasă, iar pe acest fond poţi ceda mai uşor tentaţiei de a te purta cu asprime cu cei din jur, din motive care nu îţi sunt clare nici ţie.
 
Taur
 
Ai tendinţa de a reveni la un mod mai vechi, depăşit, de a vedea viitorul propriu şi pe al celor de care ai grijă. Ar fi bine, pentru toţi cei din jur şi implicit pentru tine, să rezişti acestei tentaţii.
 
Gemeni
 
Este posibil să fii atras de gânduri pesimiste şi din acest motiv să tinzi spre concluzii triste. Doar de tine depinde cum va evolua dispoziţia ta de azi.
 
Rac
 

Poţi face pace cu cei din jur, dacă asta doreşti, chiar şi în această zi, care ţi se poate părea nepotrivită pentru aşa ceva, fiindcă aduce o anume răceală în relaţii.
 
Leu
 
Ai multe pe cap şi la toate acestea se poate adăuga o oboseală suspectă, provocată, cel mai probabil, de nemulţumirile tale legate de muncă, de volumul de efort pe care trebuie să-l depui sau de relaţiile nu tocmai cordiale cu şefii.
 
Fecioară
 
Ai mare nevoie de momentul de generozitate pe care îl aduce ziua de astăzi. Cei dragi, dar nu numai ei, se vor bucura de acest moment.

Balanţă
 
Ai de ales între a te concentra pe lipsa de seriozitate a unor apropiaţi şi a duce la bun sfârşit planurile frumoase pe care ţi le-ai făcut pentru azi. Este evident că a doua opţiune îţi este recomandată.
 
Scorpion
 
Poate fi o zi deosebit de agreabilă, dacă vei accepta să dai curs dorinţei de a dărui din timpul tău, din energia ta şi din atenţia ta celorlalţi.
 
Săgetător
 
Cobori cu picioarele pe pământ şi s-ar putea să nu îţi fie pe plac tot ce găseşti. Buna dispoziţie te va ajuta să le rezolvi însă pe toate, la timpul lor.
 
Capricorn
 
Partea bună din fiinţa ta îţi poate asigura o zi frumoasă, pentru că te îndeamnă să te întorci la suflet, la ceea ce te ajută să înţelegi mai bine viaţa.
 
Vărsător
 
Este o zi care te invită la discreţie, dar nu la răceală sau la înstrăinarea de cei apropiaţi. Oricâte scuze crezi că ai avea, consecinţele le vei suporta şi tu.
 
Peşti
 
Poate că nu îţi va plăcea oscilaţia pe care o aduce ziua de astăzi, dar dacă te gândeşti mai bine, vei descoperi că aşa pot să apară idei şi decizii bune.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI