Horoscop 26 noiembrie: Vărsătorii au nevoie de linişte

Horoscop 26 noiembrie: Vărsătorii au nevoie de linişte
Sursa: libertatea.ro Foto: biglemon.com 26.11.2017 09:03
Berbec
 
Este o zi foarte utilă pentru orice fel de reglare ai de făcut - de exemplu, pentru a trece peste nemulţumirile de la serviciu, care sunt fireşti, chiar dacă nu ţi se par aşa în aceste moment.
 
Taur
 

Ai ocazia de a remedia unele neajunsuri din relaţiile tale cu cei din familie, chiar dacă astăzi le vei vedea mult umflate şi mai mari decât sunt în realitate.
 
Gemeni
 
Este bine să ţii cont, indiferent ce intenţii ai, şi de opiniile celor cu care te sfătuieşti de obicei, nu doar să îi consulţi, aşa, de formă.
 
Rac

 
Această zi ţi-ar putea aduce bucuria de care aveai nevoie pentru a-ţi regăsi dorinţa de a continua un demers care s-a complicat neaşteptat de mult în ultima vreme.
 
Leu
 
Munca ocupă primul loc pe lista ta de priorităţi, dar asta nu înseamnă că e bine să îţi strici odihna din cauza grijilor legate de muncă şi de rezultatele pe care le vei obţine.
 
Fecioară
 
Ai tot curajul de care e nevoie pentru a regla anumite chestiuni de familie, dar ar trebui să îţi pui întrebarea dacă e suficient să ai curaj.
 
Balanţă
 
Ai nevoie de o zi ca aceasta ca să te echilibrezi, să te ocupi de altceva decât de obicei, să îmbrăţişezi alte gânduri, mai luminoase, mai optimiste, despre viitor.
 
Scorpion
 
Te zbaţi doar pentru a vedea anumite dorinţe împlinite, dar uiţi de toate celelalte aspecte ale vieţii tale şi asta înseamnă că te lipseşti singur de multe lucruri esenţiale.
 
Săgetător
 
Este o zi bună pentru eforturi moderate, discuţii calme, dar interesante sau pentru orice preocupare care te ajută să înţelegi mai mult despre propria viaţă.
 
Capricorn
 
Eşti foarte motivat să intri în posesia unor bunuri, dar te vezi nevoit să le împarţi cu membrii familiei. Inevitabil, ajungi să te întrebi dacă nu cumva vei pierde mai mult decât câştigi.
 
Vărsător
 
Ai mare nevoie de linişte interioară, dar şi de sinceritate. Practic, sinceritatea e condiţia esenţială ca să ajungi la acea pace sufletească de care nu ai mai avut parte de multă vreme.
 
Peşti

 
Tendinţa principală a acestei zile te avantajează, pentru că te trimite la rădăcina unor probleme pe care nu le-ai înţeles până acum. Înţelegându-le, vei fi şi cu un pas mai aproape de a le găsi rezolvarea.

ULTIMELE ŞTIRI