Horoscop 16 noiembrie: Racii vor avea parte de o zi specială

Horoscop 16 noiembrie: Racii vor avea parte de o zi specială
Sursa: libertatea.ro Foto: libertatea.ro 16.11.2017 10:06
Berbec
 
Ai parte de sprijinul dorit, de la cei de la care l-ai solicitat, pentru a merge mai departe cu planurile la care lucrezi demult. Te apropii de o realizare importantă şi asta parcă îţi dă aripi.
 
Taur           
 
Este posibil să se contureze o altfel de rezolvare decât ai gândit tu pentru o problemă pe care o credeai foarte dificilă. E nevoie doar să fii deschis la nou şi să asculţi ce au de spus ceilalţi.
 
Gemeni
 
Poţi considera ziua de astăzi un dar, pentru că îţi aduce o tendinţă mai puţin obişnuită, şi anume dorinţa de a lua în calcul orice idee, oricât de ciudată ţi s-ar părea, la început. Deschiderea asta către noutate şi inedit îţi va prinde bine.
 
Rac
 
Este o zi specială prin faptul că îţi sunt respectate sentimentele şi nu mai eşti nevoit să le sacrifici, indiferent cât de puternice ar fi argumentele raţionale.
 
Leu
 
Intuiţia funcţionează excelent astăzi şi ar trebui să ţii cont de ceea ce îţi şopteşte. Însă ca să îi poţi auzi vocea firavă, ai nevoie de linişte interioară şi asta e cam greu de obţinut.
 
Fecioară
 
Poţi descoperi că ţi-ai impus singur limite pe care chiar nu e nevoie să le respecţi. Prudenţa este bună, în general, însă nu şi acum, fiindcă te împiedică să vezi soluţii care ţi-ar prinde bine.
 
Balanţă
 
Este în avantajul tău faptul că pui mai mult preţ pe propria muncă, dar nu este la fel de bună şi dorinţa de a obţine, pe orice căi, recunoaşterea acestei valori.
 
Scorpion
 
Ai mare nevoie de o schimbare de atitudine faţă de propriile sentimente, pentru ca acestea să ocupe locul care li se cuvine în viaţa ta. Fă ceva în privinţa asta înainte să fie prea târziu.
 
Săgetător
 
Eşti foarte ocupat cu propriile probleme, mai vechi sau mai noi, şi este în avantajul tău acest lucru. Orice problemă exterioară mai poate aştepta, acum contează pacea sufletească.
 
Capricorn
 
Ai şansa de a afla despre problemele unui apropiat şi de a prinde din zbor informaţii care pot fi aplicate şi în propria viaţă pentru chestiuni similare. Ciuleşte urechile!
 
Vărsător

 
Te trezeşti în centrul atenţiei unui grup fără să fi dorit acest lucru şi nu ştii ce să faci în această postură. Poate nu este nevoie să faci nimic special, ci doar să fii tu însuţi. Nu e aşa de greu.
 
Peşti
 
Ai parte de sprijinul necesar pentru a da de firul înţelegerii evenimentelor folosindu-te de repere care nu sunt evidente, la prima vedere. Intuiţia îţi poate fi de un real autor în această perioadă.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI