Horoscop 17 ianuarie: Prezicerile astrale pentru astăzi

Horoscop 17 ianuarie: Prezicerile astrale pentru astăzi
Sursa: libertatea.ro Foto: avantaje.ro 17.01.2017 09:50
Berbec
 
Ai putea observa, chiar de la primele ore, că e mai greu să lucrezi cu cei pe care te bazezi, fără să le arăţi un respect deosebit.
 
Taur
 
Degeaba cauţi un anumit câştig, vei obţine doar ceea ce se poate în acest context. Asta înseamnă că va trebui să faci un efort de adaptare la realitate, chiar dacă nu îţi convine.
 
Gemeni
 
Ai şansa unor discuţii care se pot dovedi utile, cu cei dragi, cu cei la care poţi apela pentru a obţine sprijinul de care ai nevoie acum.
 
Rac
 
Poţi ajunge la o înţelegere, reală cu unul dintre membrii familiei, ca să puteţi crea o anumită atmosferă, de care aveţi mare nevoie în acest moment.
 
Leu
 
Este posibil să ajungi la concluzii mai puţin corecte, pentru că situaţiile neplăcute prin care treci sunt simple provocări, lansate de cei din anturaj.
 
Fecioară
 
Poţi reduce toate problemele la una singură şi să ajungi la concluzia că apropiaţii nu îţi oferă ceea ce ţi se cuvine. Sau te poţi ocupa, simplu şi frumos, de ceea ce ai de făcut.
 
Balanţă
 
Îţi este deosebit de util să stai pe gânduri, astăzi, dar ţi-ar fi şi mai bine dacă ai porni de la anumite principii solide, care să îţi asigure o înţelegere serioasă a problemelor.

Scorpion
 
Ai nevoie de îndrumare sau, cel puţin, de o discuţie cu o persoană mai bine organizată decât tine. Poţi prelua ceea ce vezi la alţii, cu condiţia să le acorzi respectul cuvenit.
 
Săgetător
 

Este important să vezi partea bună a oricărui om care îţi iese în cale. Altfel, vei ajunge la concluzii pesimiste despre propriul viitor.
 
Capricorn
 
Eşti tentat să îţi acorzi mai multă importanţă decât ţi s-ar cuveni, doar ca să nu permiţi anumitor persoane să se apropie mai mult.
 
Vărsător
 
Se poate spune că acum culegi roadele unor eforturi pe care le-ai făcut fără să aştepţi ceva în schimb. Poate fi vorba despre profesie sau despre o pasiune de timp liber.
 
Peşti

 
Există, într-un cotlon secret al minţii tale, o speranţă legată de obţinerea recunoaşterii valorii proprii, măcar de la prieteni, dacă nu de la rude. Faci bine că o ţii secretă.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI