Dincolo de agitaţia generală, se conturează şi posibilitatea de a reveni asupra unor discuţii avute cu unul dintre partenerii de bază. Problema principală este lipsa încrederii.
 
Gemeni
 
Poţi discuta orice cu cei din mediul de la serviciu, dar ca să şi pui în practică va fi nevoie de un efort personal, şi nu de unul obişnuit.
 
Rac
 
Ai tendinţa de a analiza excesiv tot ce nu ţi se pare conform cu dorinţele şi aspiraţiile tale. De fapt, te laşi prins de o preocupare care îţi consumă resursele inutil.
 
Leu
 
Eşti mai atent la tot ce faci, spui şi chiar gândeşti, datorită unei dorinţe sincere de a te feri de complicaţii, mai ales în relaţiile cu cei din anturaj.
 
Fecioară
 
Te simţi destul de bine în propria piele, cauţi diverse metode de a-ţi spori satisfacţia pe toate planurile, deşi ştii că aşa ceva nu e posibil.
 
Balanţă
 
Eşti invitat de întregul context să observi cu multă atenţie ce se petrece în interiorul tău, ca să poţi vedea apoi cum anume te influenţează în tot ce faci.
 
Scorpion
 
Este important să fii atent la ceea ce fac cei dragi, prieteni sau cei cărora eşti dispus să le acorzi mai multă încredere. Ai putea avea surprize plăcute.
 
Săgetător
 
Ai putea simţi mai acut decât zilele trecute presiunea unei poziţii sociale sau profesionale pe care nu ai căutat-o, ci ai căpătat-o, vrând-nevrând.
 
Capricorn
 

Poţi face un schimb de păreri deosebit de intens cu un apropiat, dar intensitatea nu garantează şi corectitudinea ideilor pe care le discutaţi, ci dimpotrivă.
 
Vărsător
 
S-ar putea să fii atras, irezistibil, de ideea de a face o schimbare de dragul schimbării, chiar şi în ciuda unor sfaturi pertinente pe care le-ai primit.
 
Peşti

Potenţialul exploziv al zilei se poate materializa sub forma unei stări de agitaţie, aparent fără motiv, sau a unor schimbări supărătoare în programul stabilit.