Este o zi în care te ispiteşte dorinţa de a spune celor din jur tot ce gândeşti, cu intenţia de a-ţi lămuri rolul în viaţa lor. Problema e că şi ei trebuie să accepte rolul pe care ţi-l atribui.

Taur

Ai şansa unor clarificări, mai ales în relaţiile cu cei dragi, dar este necesar să nuanţezi permanent poziţia de forţă pe care eşti înclinat să o adopţi.

Gemeni

Cauţi să ocoleşti anumite obstacole, de exemplu, pe cele care apar din implicarea altora în treburile tale. Ar fi bine să reevaluezi aceste obstacole care ţi se par atât de complicate.

Rac

Te apropii mai mult de anumite persoane din cercul de apropiaţi. Ai reţineri pentru că sunt altfel de relaţii decât cele pe care le-ai cultivat până acum, dar evoluţia lor va fi benefică.

Leu

Contează foarte mult ca în spatele unei imagini de sine foarte bune să existe şi o realitate care să o susţină, altfel vei avea doar un balon de săpun.

Fecioară

Construieşti pas cu pas proiectele proprii, cele în care crezi. Şansa e de partea ta, dar vor exista şi consecinţe, dacă acţiunile tale nu sunt corecte.

Balanţă

Principala capcană în care poţi aluneca este graba, viteza cu care vrei să intri în posesia rezultatelor unor eforturi, şi nu e vorba de bani, ci de recunoaştere profesională şi respect.

Scorpion

Eşti dispus să sapi în trecut, să aduci la lumină anumite evenimente, dar numai pe cele care te pun într-o lumină bună. Cei din jur vor sesiza imediat această dorinţă a ta.

Săgetător

Ai putea dovedi o sensibilitate neobişnuită chiar şi pentru tine, în chestiuni legate de familie sau de traseul profesional. Este o zi de observaţie, nu una de bilanţ.

Capricorn

Contează mai mult ce crezi decât ce faci, pentru că se conturează o distanţă importantă între cele două atitudini. Pentru echilibrul tău, distanţa aceasta ar trebui să fie minimă.

Vărsător

Felul în care îţi administrezi resursele personale ar trebui să fie principala ta preocupare. Ai şansa de a deprinde lucruri foarte utile.

Peşti

S-ar putea să ai parte de o zi nu tocmai plăcută, dar fără ca neplăcerile să depăşească nivelul tău de toleranţă, mai generos decât al altora.