Taur

Ziua de azi este una destul de dificilă pentru tine, motivul fiind acela că trebuie să susţii mai multe persoane în deciziile pe care le adoptă. Dacă consideri că nu poţi să te împarţi într-o mie de bucăţi, ar fi bine să mai spui şi câte un „nu” din când în când.

Gemeni

Pari a fi puţin cam supărată în cursul acestei zile însă nu reuşeşti să identifici care este cauza acestei supărări. Încearcă să vorbeşti cu cineva despre acest lucru, poate nu va face să dispară starea ta însă cu siguranţă îţi va fi de ajutor.

Rac

Azi vrei să onorezi toate invitaţiile pe care le-ai primit zilele trecute. Chiar dacă nu vrei să dezamăgeşti pe nimeni, ar trebui să fii conştientă de faptul că nu vei reuşi să mergi peste tot pe unde eşti aşteptată.

Leu

Astăzi vei avea ocazia să socializezi foarte mult şi vei reuşi chiar să îţi faci noi prieteni, unii care se pare că vor fi destul de mult prin preajma ta de acum înainte. Dacă vezi că aceştia pot aduce un aer proaspăt şi interesant vieţii tale, ar fi bine să stai cât mai mult timp în compania lor.

Fecioară

În a doua jumătate a zilei ai programată o şedinţă destul de importantă însă este posibil să ceri o amânare a acesteia. Una dintre rudele tale va avea nevoie urgentă de ajutorul tău şi nu ai cum să o refuzi.

Balanţă

Este ziua în care vei relua acele treburi care au rămas nerezolvate. Nu mai trebuie să laşi nimic pe a doua zi, deoarece ai tot făcut acest lucru în ultima perioadă şi ai văzut că nu ai nimic de câştigat din acest lucru, ba din contră, ai avut parte numai de stări de nervozitate şi stres.

Scorpion

Chiar dacă întâmpini mici probleme de comunicare, se pare că azi tot vei reuşi să porţi o discuţie pe care ai tot amânat-o de ceva timp. Nu mai vrei să te laşi pradă neîncrederii şi de acum înainte vei acţiona fără să stai prea mult pe gânduri.

Săgetător

Azi vor fi abordate în preajma ta subiecte de discuţie destul de interesante, motiv pentru care nu te vei putea abţine şi vei lua şi tu parte la ele. Vei descoperi lucruri destul de interesante, majoritatea fiind legate de persoanele care fac parte din anturajul tău.

Capricorn

Unele dintre rudele tale intervin mult prea mult în viaţa ta, fără ca tu să le ceri acest lucru. Ar fi bine să le spui că nu ai mereu nevoie de o părere, mai ales de una care vine fără a fi cerută.

Vărsător

Intenţionezi de mult timp să faci o schimbare în ceea ce priveşte stilul tău de viaţă. Azi nu vei mai vrea să te afli doar în stadiul de „proiect” şi vei trece la acţiune!

Peşti

Ai impresia că ceva nu funcţionează aşa cum ar trebui, motiv pentru care faci o mică analiză a vieţii tale actuale. În cazul în care consideri că sunt binevenite unele mici modificări, ar trebui să le faci fără să mai aştepţi aprobarea altor persoane.