Vise sau viziuni frumoase, poate chiar cu îngeri, ghizi spirituali, sau alte astfel de fiinţe, sunt posibile astăzi. Ascultă cu atenţie mesajele pe care le aduc. Dacă acestea prezintă aspecte din viaţa ta materială, preocupări intelectuale sau spirituale, sau evenimente viitoare, pot scoate la lumină o mulţime de lucruri despre tine de care tu nu erai conştient. Notează-le cât de repede poţi. Te vei bucura că ai făcut acest lucru.

Taur

Iubirea şi romantismul continuă să înflorească. Tu şi partenerul tău sunteţi prezenţi la diferite evenimente sociale, alături de prieteni vechi şi noi, unii dintre aceşti aflând pentru prima dată că sunteţi un cuplu. Cineva apropiat de amândoi face planuri de nuntă şi vă invită şi pe voi. Nu fi surprins dacă îi dă idei partenerului tău. Lasă-te învăluit de vise azi. Te poţi confrunta cu realitatea de mâine.

Gemeni

Merg lucrurile aşa de frumos pentru tine? Aceasta este o întrebare pe care s-ar putea să ţi-o pui chiar acum. Totul pare perfect, cariera, iubirea, educaţia şi aspectele spirituale par să dea formă unei vieţi minunate. Nu pierde timpul îngrijorându-te că acest lucru este prea frumos ca să fie adevărat. Tu eşti preocupat de viitor, dar în momentul ăsta, trăieşte clipa. Tu creezi amintiri grozave, nu altceva. 

Rac

Extinderea orizonturilor este cu siguranţă pe ordinea zilei de astăzi. Călătoriile, educaţia, creativitatea - toate acestea sunt principalele tale preocupări. Un prieten ţi-ar putea prezenta o nouă pasiune , iar copiii ar putea fi, de asemenea, o sursă de bucurie. Fericirea domneşte atâta timp cât îţi vei petrece mai mult timp făcând ceea ce îţi place şi înseamnă ceva pentru tine. În ciuda oricărei neplăceri, azi va fi o zi frumoasă.

Leu

Lucrezi de acasă în momentul acesta sau te gândeşti să faci asta? Dacă este aşa, te vei bucura, cu siguranţă, de confortul şi libertatea oferită. Fiind în propriul teritoriu, printre cărţile şi animalele tale de companie şi purtând hainele tale vechi te vei simţi mai mult decât bine. Cu toate acestea, va trebui să faci un compromis în ceea ce priveşte etica profesională. În orice caz, vei avea mai multe de făcut decât oricând.

Fecioară

Un eveniment social în cartierul tău te poate conecta cu oamenii care îţi împărtăşesc înclinaţiile spirituale şi intelectuale. Îţi vei face noi prieteni şi vei petrece mult timp la telefon cu ei în următoarele zile. Daca eşti singur, unul dintre ei ar putea fi un potenţial partener de dragoste. Dacă eşti un scriitor sau artist, vei avea de unde să te inspiri.

Balanţă

Un proiect la care lucrezi, poate legat de locul de muncă, poate personal, va necesita mai multă creativitate decât de obicei. Ar putea fi vorba despre scriere, desen sau grafică pe calculator. Ai unele îndoieli cu privire la abilităţile tale, dar vei fi surprins de rezultate. Te bucuri să lucrezi în acest mod, şi speri să poţi continua. Ţine-o tot aşa, şi mult noroc!

Scorpion

Daca eşti artist din fire, aşteaptă-te ca azi să te lovească un val de inspiraţie, alături de o constrângere tentantă de a începe un proiect nou şi să lucrezi până când vei vedea ceva rezultate. Chiar dacă nu ai mai fost artist înainte, consideri că ar trebui să încerci, poate chiar cu ajutorul tehnologiei. Indiferent de rezultate eşti dispus să continui cu ce ai început. Dă tot ce ai mai bun şi distrează-te.

Săgetător

Ceva minunat ţi va întâmpla astăzi în timp ce eşti acasă. Persoana iubită îţi poate declara devotament etern, este posibil să ai revelaţii spirituale, sau vei primi veşti legate de carieră sau resursele tale financiare. Oricare ar fi te va face fericit. Simţi nevoia să îţi dai două palme pentru a crede că nu visezi. 

Capricorn

Progresele din ultimele zile te fac să te simţi foarte entuziasmat si deosebit de optimist în legătură cu viaţa ta amoroasă. Comunicarea cu persoana iubită ar putea lua forma unor cântece romantice sau poezie. Dacă doreşti să îi faci cadouri, limitează-te la ceva care nu pare periculos, cum ar fi o carte. Totul pare grozav acum, dar prea multă afecţiune şi generozitate ar putea copleşi persoana iubită. Fii răbdător!

Vărsător

În cazul în care eşti pasionat de arte, aşteaptă-te ca astăzi să auzi despre o oportunitate de a îţi expune munca în mod public. Vei primi o mulţime de complimente, ceea ce va face ca ego-ul tău să crească. O oportunitate de a câştiga nişte bani de la locul de muncă ar putea apărea în timpul zilei de azi. Nu te intimida sau te simţi nesigur, eşti bun în ceea ce faci. Această tendinţă cel mai probabil va continua, aşa că profită din plin de ea.

Peşti

Sentimente incredibile de entuziasm, optimism şi bucurie pură îţi vor umple inima si mintea ta azi. Viaţa ta se schimbă într-un mod pozitiv, şi chiar dacă acest lucru nu este destul de evident, o intuieşti. Viitorul vine cu o poveste de dragoste. Dacă eşti scriitor, publicarea cărţilor tale se aproprie de data oficială. Singurul dezavantaj este că te-ai putea simţi cuprins de panică, ca şi când toate acestea vor dispărea.