O sarcină la care lucrezi de ceva vreme te aduce într-un impas azi datorită anumitor circumstanţe care nu ţin de tine. Te vei simţi frustrat deoarece nu poţi face nimic să grăbeşti lucrurile. Nu te îngrijora, totul se va termina cu bine în cele din urmă. Cel mai bun lucru pe care îl poţi face este să îţi găseşti ceva de făcut până atunci.

Taur

Fii pregătit! Un vis în ceea ce priveşte cariera va deveni în sfârşit realitate. La început nu îţi va veni să crezi asta, speri din toată inima să nu fii dezamăgit. Nu cădea în această capcană, creează energii negative ce îţi vor sta în cale. Ai muncit din greu să fii unde eşti acum, şi nu pari să vrei să te opreşti. Acceptă propunerea, mulţumeşte tuturor şi dă ce e mai bun din tine.

Gemeni

Ai tendinţa să fii cel mai aspru critic al tău şi azi este cel mai probabil să fii aşa. Recente eşecuri legate de locul de muncă te fac să te îndoieşti de abilităţile tale. Fii obiectiv în ceea ce priveşte situaţia. Ceea ce s-a întâmplat probabil nu a ţinut de tine, deci nu este drept să te îndoieşti de tine din cauza asta. Munceşte din greu, continuă să fii cea mai bună versiune a ta şi nu lasă ca evenimente de genul acesta să te afecteze.

Rac

Azi este o zi stranie, ce implică resursele tale financiare. Nu eşti foarte sigur cum stai din punct de vedere financiar, de aceea o bună idee ar fi să îţi strângi toate facturile şi să vezi pe ce anume ai cheltuit. Azi nu este o zi bună pentru jocuri de noroc sau investiţii de orice fel. În schimb poţi aduna informaţii despre investiţii ce te interesează, studiază-le şi ia decizii potrivite mai târziu.

Leu

Este posibil să te accidentezi azi, aşa că ai grijă. Unele lucruri din jurul casei tale au nevoie să fie reparate, cel mai bine avertizează-ţi familia să fie cu ochii în patru. Nu este o zi potrivită să faci reparaţii. Dacă plănuieşti să faci reparaţii majore, mai bine amâni. Totuşi este o zi bună să plănuieşti când să faci asta.

Fecioară

Unul sau mai mulţi dintre colegi tăi de muncă par a fi supăraţi sau depresivi azi şi este posibil să afecteze nivelul tău de eficienţă. Colegii respectivi sunt foarte comunicativi, deci fă-te că nu îi auzi şi vezi-ţi de lucrurile tale. Va fi mai greu decât de obicei, dar vei face faţă.

Balanţă

Cheltuieli nejustificate din trecut se pot întoarce să te bântuie. Fonduri pe care le aşteptai pot fi blocate sau pot apărea cheltuieli neaşteptate, dar necesare. Vei avea nevoie de tot talentul tău pentru a face faţă acestei situaţii. Este posibil să se transforme într-o situaţie favorabilă cât ai clipi din ochii.

Scorpion

Nivelul tău de concentrare este la maxim azi. Ai tendinţa să observi tot ce e în jurul tău. Nu fii surprins dacă vei fi atent la tot ce fac ceilalţi. Este o zi bună de citit, studiu, de a fi prezent la cursuri sau să dobândeşti noi cunoştinţe. Poate vei descoperi ceva nou despre un subiect care te interesează şi îţi vei petrece toată ziua citind despre.

Săgetător

Plictiseala şi agitaţia te pot afecta azi. Simţi nevoia să iei o gura de aer, să te îndepărtezi de muncă si de toţi, să fugi şi să faci ceva, dar nu ştii ce anume. Este posibil ca în weekendul ce vine să vrei să pleci undeva, să iei o pauză.

Capricorn

Grijile legate de bani îţi vor ocupa toate gândurile tale azi. Ai nişte probleme financiare şi te întrebi cum poţi trece peste ele. Totuşi, ajutorul este pe drum. O sursă externă îşi oferă fonduri pentru a te putea echilibra. Orice probleme ai le vei rezolva mai târziu. Ingeniozitatea ta şi puţin ajutor din partea prietenilor sunt soluţia.

Vărsător

Anumite regrese la locul de muncă te pot deprima azi. Nu îţi face griji, totul va fi bine. Gândeşte-te că asta este o provocare pe care trebuie să o depăşeşti. Simţul tău practic şi eficienţa vor fi de partea ta. Cineva nu este cu adevărat sincer cu tine. Încurajează oamenii din jurul tău să fie deschişi şi mai comunicativi. Ceea ce vor spune poate nu va fi pe placul tău, dar măcar vei putea analiza situaţia.

Peşti

Evenimente neaşteptate pe care le afli de la TV, din ziar sau de pe Internet, îţi pot afecta ziua. Asta te face să te simţi puţin derutat şi dezamăgit. În acelaşi timp, această informaţie poate deschide noi uşi pentru tine. Curiozitatea ta va câştiga şi vei vrea să citeşti tot ce se poate. Noi descoperiri pot fi fascinante.