Astăzi treci printr-o pasă de nelinişte, iar iritarea ta creşte de la un ceas la altul. Ai impresia că toţi cei din jur te privesc cu viclenie şi din acest motiv eşti tot mai defensiv. Orice critică este primită cu foarte multă ostilitate, iar reproşurile nu încetează să curgă. Chestiunile importante trebuie lăsate pe altă zi atunci când luciditatea te va ajuta să iei decizii.

Taur

Îţi construieşti un spaţiu mental unde te ascunzi atunci când realitatea nu te bucură. Suferi de o apatie fără margini, ce te paralizează, iar starea de slăbiciune pe care o simţi te epuizează şi la nivel emoţional. Flirturile nu sunt favorizate acum, iar relaţiile cu familia sunt tensionate.

Gemeni

Ai sentimente pozitive legate de trecut şi faci tot posibilul să ajungi astăzi acolo unde îţi învie amintirile. Simţi că aici îţi reîncarci bateriile şi găseşti liniştea de care ai mare nevoie. Agitaţia din jurul tău şi problemele altora cu care te încarci fără să vrei te-au adus în prag de epuizare nervoasă.

Rac

Toate reproşurile răutăcioase pe care le faci nu îl ajută pe cel iubit să îşi vadă greşelile, ci din contră sporesc tensiunea şi lasă problemele nerezolvate. Schimbă strategia de abordare a problemei şi cu siguranţă vei avea mult mai mult succes. În plus, nu uita că ai şi tu problemele tale ce nu suportă amânare.

Leu

Îţi investeşti toată energia în nişte cauze financiare ce pe termen lung vor da rezultatele dorite. Acum îţi cunoşti slăbiciunile şi încerci să le controlezi pentru a-ţi menţine optimismul şi mai ales mintea limpede. Mare grijă la încercările unui prieten fals de a-ţi afla secretele.

Fecioară

Eşti nevoit să faci tot felul de drumuri astăzi, care până la urmă te obosesc. Tu nu te plângi că nu ai un strop de linişte, însă cei din casă nu par a te înţelege. Li se pare că de fapt îţi faci singur de lucru ca să scapi de îndatoririle casnice. Nu îţi pasă foarte mult ce au alţii de spus atât timp cât tu te simţi împlinit cu ceea ce faci.

Balanţă

Familia crede că duşurile reci te ajută să îţi găseşti motivaţia, când de fapt tu că deteşti metodele dictatoriale pe care cei din casă le adoptă. Răbdarea ta este destul de subţire astăzi, de aceea ar fi bine să fii atent ce spui şi mai ales cui pentru că vorbele rostite acum vor ajunge la urechile celor pe care îi vorbeşti.

Scorpion

Eşti cu adevărat un exemplu pentru cei din familie, care nu au răbdare cu visurile lor. Tu în schimb îţi ţii extrem de bine sub control temerile cele mai mari şi uite aşa priveşti cu entuziasm spre fiecare zi. Faci mici gesturi romantice în speranţa că asta va aduce pacea partenerului de viaţă.

Săgetător

Ai fugit de dragoste şi totuşi astăzi pare că te găseşte în locul în care te aştepţi mai puţin. Depinde doar de tine dacă accepţi acum o relaţie sau amâni momentele romantice pentru alte zile pe care le consideri potrivite. Principala ta preocupare este o problemă de familie ce trebuie rezolvată urgent.

Capricorn

A munci de unul singur ţi se pare o binecuvântare, dar uneori este nevoie de mai multă putere, iar forţa este dată de grupul din care faci parte. Cere ajutor atunci când ai nevoie şi nu te lăsa pradă prejudecăţilor. Cei care ţin la tine te vor înţelege şi sprijini în ciuda gafelor pe care le-ai făcut.

Vărsător

Nişte persoane pe care le întâlneşti acum nu îţi fac o impresie bună, însă vor avea un rol hotărâtor în viitorul apropiat. Trebuie să te străduieşti să pari amabil şi interesat de ceea ce ţi se propune dacă nu vrei să rămâi pe dinafară şi să pierzi o ocazie importantă de a creşte în carieră.

Peşti

După o săptămână grea ai parte de o după amiază într-o companie plăcută, departe de grijile de zi cu zi care te macină. Găseşti un loc în care te simţi special şi care îţi oferă porţia de optimism necesară unei stări de bine. Seninătatea ta îţi aduce ceva simpatizanţi în plus.