Comportamentul tău ridică reale semne de întrebare pentru că cei dragi te ştiau mai curajos, iar acum pare că te temi şi de umbra ta. Totuşi nu discuţi cu cei dragi despre temerile tale, ci le ţii doar pentru tine ceea ce îi face şi mai curioşi pe cei din casă. De aici mai este doar un pas până la a încerca să afle din alte surse.

Taur

Corectitudinea de care dai dovadă la muncă îţi este răsplătită în mod substanţial. Tot astăzi poţi încheia o tranzacţie sau un schimb şi rezultatele îţi sunt favorabile. Doar iubirea nu constituie o prioritate în acest moment şi de aceea ţii la distanţă toţi posibilii parteneri.

Gemeni

Te dovedeşti ceva mai flexibil astăzi când vine vorba despre moralitate doar pentru că te interesează mai mult rezultatele pe care le poţi obţine şi mai puţin modul în care le obţii. În plus, disimulezi destul de bine în faţa prietenilor astfel că nimeni nu va bănui metodele prin care obţii tu avantaje pe plan profesional.

Rac

Ai de-a face cu multe persoane noi astăzi, persoane venite din medii diferite, cu valori şi principii deloc asemănătoare cu ale tale. Pui prea mare preţ pe prima impresie şi judeci destul de aspru nişte persoanele despre care nu ştii mai nimic. Mai târziu îţi poţi da seama că te-ai înşelat în privinţa lor şi că nu sunt chiar atât de arogante pe cât le-ai considerat tu.

Leu

Vrei cu orice preţ să îţi impresionezi prietenii şi de aceea faci nişte achiziţii importante, destul de costisitoare. Riscurile la care te expui sunt greu de estimat, iar familia nu pare să aibă vreun cuvânt de spus în faţa încăpăţânării tale. Spre seară o discuţie cu cineva mai tânăr din familie te umple de bucurie şi decizi că vei ţine legătura cu cel plin de entuziasm.

Fecioară

Deşi nu credeai în miracole pe plan sentimental astăzi poţi avea parte de unul. Rafinamentul tău nu trece neobservat astăzi, aşa că este foarte posibil să legi o relaţie într-un moment sau o conjunctură inedită. Ar fi bine să laşi deoparte temerile legate de un posibil eşec şi să te bucuri de momentul de graţie.

Balanţă

Nu îţi place modul în care evoluează lucrurile la muncă, aşa că găseşti vinovaţii pentru ceea ce nu merge în cu totul alte locuri. Este comod şi facil, iar cei din jur care nu ştiu situaţia te compătimesc. Totuşi în interiorul tău ştii că vina îţi aparţine şi îţi promiţi că vei îndrepta situaţia cât mai curând posibil.

Scorpion

Din neatenţie sari peste un detaliu important şi dai peste cap un proiect care ar fi putut merge bine. Vei pierde destul timp făcând munca de două ori. Ratezi şi o ieşire în oraş din cauza volumului mare de muncă, dar cel puţin speri că vei reuşi să obţii laudele şi recompensele din partea şefilor.

Săgetător

Toate nemulţumirile de peste zi le vei vărsa pe partenerul de cuplu care se simte încolţit şi nici măcar nu ştie motivul. Ar fi bine să te calmezi înainte să deteriorezi serios relaţiile cu cei din jur. Încearcă să te implici într-o activitate care îţi face plăcere şi atunci vei uita de neplăcerile cauzate de locul de muncă.

Capricorn

Ai nevoie de o schimbare sau cel puţin de un suflu nou căci ai intrat într-un con de umbră care nu îţi face bine absolut deloc. Parcă nu mai ai nici vlaga necesară să faci faţă unor provocări profesionale şi pierzi şanse bune de a evolua rapid. Concentrează-te strict asupra acelor obiective importante pentru că restul mai pot aştepta.

Vărsător

Eşti plin de intenţii bune şi ai face orice pentru cei din jur, doar că toate încercările tale eşuează. Te simţi vinovat că nu ai reuşit să faci mai mult pentru o persoană ce avea nevoie de ajutor şi uite aşa te frămânţi întreaga zi. Treci peste momentul neplăcut pentru că se vor ivi cu siguranţă şi alte ocazii de a face bine altora.

Peşti

Avertizările pe care le primeşti cu privire la o situaţie sunt cât se poate de bine fundamentate, iar îndoielile pe care le ai nu te ajută absolut deloc. De obicei nu crezi în zvonuri, dar astăzi ar fi bine să asculţi cu atenţie ce au alţii de spus pentru că vorbele lor se adeveresc peste ceva timp şi ai şansa să te pregăteşti ca la carte.