Horoscop 26 februarie: Astăzi nativii din zodia Peşti sunt cu capul în nori

Horoscop 26 februarie: Astăzi nativii din zodia Peşti sunt cu capul în nori
Sursa: horoscop.ro Foto: antena3.ro 26.02.2016 10:06
Berbec
 
Inima şi intuiţia îţi vor dicta ziua mai mult decât mintea. Ai încredere în instinctele tale. Dacă lucrezi în vânzări, aşteaptă-te ca ordinele să vină ca pe bandă rulantă, aşa cum percepţia ta extrasenzorială te ajută să îţi dai seama de nevoile clienţilor tăi înainte ca ei să ştie. Fă-ţi planuri cu persoana iubită şi lasă munca deoparte măcar pentru o seară.
 
Taur
 
Natura ta creativă nu va mai fi reprimată. Pe măsură ce faci împrejurul casei tale simţi nevoia să o redecorezi puţin. Motivat de dorinţa de a ţine cine festive şi de a îţi invita familia care locuieşte departe pentru a te vizita des, te apuci de vopsit, pus tapet şi poate chiar să achiziţionezi o canapea . Rezultatul final va fi fantastic. Vei fii mândru de tine.
 
Gemeni
 
Întotdeauna ai avut capacitatea de a îi asculta pe ceilalţi, dar acum te-ai autodepăşit. Poate nu este întâmplător, este posibil să te contacteze un prieten apropiat sau un iubit/ă din trecut. El sau ea nu te caută pentru a reînnoi relaţia voastră ci are doar nevoie de un sfat. Abilităţile tale te transformă în confidentul perfect. Ascultă atent şi sfătuieşte-l/o ce îţi spune inima ta că e corect.
 
Rac
 
Azi vei avea parte de prosperitate. Toate eforturile tale sunt pe cale să fie recompensate şi încă cum. Este posibil ca la birou o propunere importantă să îţi fie acceptată sau poate unul dintre manuscrisele tale ajunge din întâmplare la un editor. Talentul înnăscut combinat cu mult noroc îţi poate aduce lucruri minunate astăzi. Bucură-te de aceste schimbări!
 
Leu
 
Se simte multă pasiune în aer şi eşti convins că tu eşti responsabil de asta. Pentru cineva care a stat mult timp într-un spaţiu închis, te gândeşti numai la sex astăzi. Poate este rezultatul faptului că ai muncit foarte mult pentru prea mult timp şi nu ţi-ai alocat suficient timp pentru acest aspect. Ei bine, nimic nu se compară cu prezentul. De ce nu inviţi pe cineva special la tine la cină? Aprinde lumânări, deschide o sticlă de vin şi vezi ce se întâmplă.
 
Fecioară
 
Ai o abilitate extrasenzorială înnăscută care necesită ajustări şi consolidări pentru a se putea transforma într-o putere formidabilă. Chiar şi acum te trezeşti citind minţile oamenilor fără să vrei. Această abilitate îţi aduce probleme uneori, dar de cele mai multe ori este un avantaj. În relaţii, în special, poţi să pui capăt la ceva înainte să te facă să suferi.
 
Balanţă
 
Te surprinzi înscriindu-te la un curs în grup, şi nu unul privat. Asta nu te caracterizează, totuşi, te va bucura să interacţionezi cu alte persoane. Pe lângă asta, fie că este despre gătit, fie că este despre căţărat pe stânci, este întotdeauna mai amuzant să înveţi împreună cu alţii. În felul astă, poţi învăţa din greşelile altora. Va fi o aventura, te vei amuza mai mult decât poţi crede. Profită din plin!
 
Scorpion
 
Ai lucrat mult în ultimul timp şi te întrebi dacă efortul tău a meritat. Restructurarea de la locul de muncă te face să te întrebi unde te potriveşti sau dacă te-ai potrivit vreodată. S-ar putea să ai nişte zile stresante, dar vei fi uşurat să afli că te aşteaptă mari planuri în noua şi mult mai organizată şi structurată companie.
 
Săgetător
 
Eşti plin de încredere şi entuziasm. Surprinzător şi cei din jurul tău sunt. Zâmbetul tău este contagios şi eşti înconjurat de oameni care glumesc şi râd pe tot parcursul zilei. Vei avea succes în tot ceea ce faci azi, deşi eforturile în grup vor fi mult mai apreciate. Romantismul joacă un rol important în seara asta, aşa că profită!
 
Capricorn
 
Intuiţia ta şi abilităţile tale extrasenzoriale vor juca un rol important astăzi. Eşti capabil să citeşti gândurile şi sentimentele altora şi să le interpretezi cu o mare precizie. Din păcate nu poţi să te foloseşti de asta şi în folosul tău. Vechi probleme reapar, provocându-ţi suferinţă. Aceste probleme te opresc din drum. Nu vei fii capabil să mergi mai departe până nu le vei rezolva. Poate un profesionist te poate ajuta.
 
Vărsător
 
O nouă relaţie sentimentală se va contura curând şi este probabil să fie cu cineva pe care deja îl cunoşti. Poate este cineva pe care îl cunoşti din liceu şi s-a întors recent în oraş sau poate un coleg de muncă brusc îţi acordă mai multă atenţie. Romantismul categoric te urmăreşte azi. Fii atentă la toate indiciile oferite de persoanele din viaţa ta.
 
Peşti
 
Eşti cu capul în nori astăzi. Nu este neapărat ceva rău, doar va fi mai dificil pentru tine să te concentrezi. Fii tu însuţi azi, şi concentrează-te pe proiectele pe care le ai de făcut. Fă un plan pentru a ieşi din rutină, foloseşte-te de orice mijloace, dar nu astăzi.

Ştiri similare

Ştiri NON-STOP