Fecioară
 
Nu îţi faci timp pentru cei din jur astăzi iar toată lumea te consideră distant ori prea puţin preocupat de ceea ce te înconjoară. În realitate te frământă nişte probleme financiare la care nu ai găsit soluţia şi pui pe hârtie diverse planuri de obţinere a veniturilor. Iei în calcul găsirea unui partener cu care să dezvolţi o mică afacere.
 
Balanţă
 
Randamentul tău de la muncă este destul de scăzut, de aceea nu ai răbdare şi nici chef să te ocupi de proiectele de la muncă, mai ales pentru că presupun muncă în echipă. Nici persoanele cu care trebuie să lucrezi nu sunt foarte dedicate şi te obosesc cu vorbitul lor pe lângă subiect.
 
Scorpion
 
Eşti observat cu multă atenţie de o rudă mai în vârstă şi în acest context orice explicaţii încerci să dai par inutile şi de aceea preferi să taci, chiar dacă în interior fierbi de nervi. Disputele din cauza diferenţelor de mentalitate nu pot fi evitate, cel puţin nu în această perioadă.
 
Săgetător
 
În ultima vreme ai devenit extrem de pretenţios cu oamenii din jurul tău şi puţini sunt cei care se ridică nivelul standardelor tale. Nu judeca oamenii chiar aşa de aspru doar pentru că nu fac lucrurile după cum îţi doreşti tu, căci singura viaţa asupra căreia deţii controlul este a ta. Alţii vor face ceea ce decid şi vor suferi şi consecinţele.
 
Capricorn
 
Astăzi eşti omul ce aduce veştile rele şi porneşte conflictele oriunde ajunge, altfel spus pui paie pe foc exact atunci când nu ar trebui să o faci. Unde apari tu, apar şi conflictele, însă partea bună este că nimeni nu te asociază cu ele. Toată lumea consideră că eşti doar o persoană cu bune intenţii ce le deschide ochii.
 
Vărsător
 
Dubiile cu privire la relaţia în care te afli te cuprind acum, aşa că începi să faci investigaţii cu privire la persoana iubită. Îi urmăreşti activitatea online şi de asemenea îi verifici telefonul. Nici vorbă despre infidelitate, însă afli despre nişte probleme pe care ţi le-a ascuns până acum şi nu prea ştii cum să deschizi discuţia pentru a nu se simţi urmărită.
 
Peşti
 
Vorbele dulci îţi ajung repede la inimă chiar dacă sunt spuse de oameni pe care abia îi cunoşti pentru că tu crezi în onestitatea celor din jur. Totuşi nu toţi sunt sinceri, majoritatea vrând doar să obţină anumite beneficii. Fii foarte atent de cine te laşi impresionat mai ales la locul de muncă pentru că eşti pe cale să cazi într-o mare capcană.