Vei avea de ales, deşi vei trăi cu impresia că sunt prea puternice impulsurile acestei zile şi nu le poţi controla. Vei putea alege agitaţia sau calmul, dezordinea sau echilibrul.

Taur

Pentru că eşti o fire răbdătoare, ai şanse mari să ieşi în câştig la finalul zilei. Poate că nu vei obţine ceva concret, dar o victorie psihologică tot vei bifa.

Gemeni

Vei avea parte de sprijin de la unul dintre partenerii de bază, cel mai probabil cel de cuplu. Va conta foarte mult şi cum anume primeşti acest sprijin, cât de atent eşti.

Rac

Dacă tot te ocupi de muncă, în mod special, ar fi de dorit să faci asta cu tragere de inimă, cu implicare sinceră, ca să nu te trezeşti fără energie, la finalul zilei.

Leu

Pot să apară situaţii deosebit de plăcute, create de cei dragi, dar şi unele mai puţin agreabile, generate de problemele financiare de care nu te-ai ocupat la timp.

Fecioară

Din familie pot veni sfaturi bune şi îndemnuri corecte, dar fără participarea ta afectivă vor fi rostite degeaba. Ar fi şi mai bine dacă le-ai cere chiar tu.

Balanţă

Se rezolvă ceva ce nu era foarte presant, dar se complică ceva ce ai fi vrut să rezolvi, neapărat. Graba strică treaba astăzi, aşa că ar trebui evitată.

Scorpion

Preferi să ţii secret un beneficiu obţinut de la o persoană aflată la distanţă sau un partener de afaceri la fel de secret ca şi sumele pe care le obţii cu ajutorul lui.

Săgetător

Poţi genera situaţii foarte frumoase pentru cei din jur sau te poţi limita, dacă asta vei dori, cu toate că întregul context te invită să te desfăşori pe deplin.

Capricorn

Te poate ajuta foarte mult tendinţa ta permanentă de a păstra anumite limite, din politeţe sau orice alte motive. Este necesar un element de echilibru în orice situaţie.

Vărsător

O veste bună sau doar un zvon legat de o posibilă veste bună te poate anima atât de mult încât să vrei să îi molipseşti şi pe cei din jur cu buna ta dispoziţie.

Peşti

Ai parte de o zi pe gustul tău, animată, complexă, cu situaţii diverse, care au un sens. Vei reuşi să descoperi şi rostul unor evenimente, al unor discuţii care îţi fac plăcere.