Dave Franco şi Alison Brie s-au căsătorit în secret

Dave Franco şi Alison Brie s-au căsătorit în secret
Sursa: www.agerpres.ro Foto: ap 14.03.2017 23:02
Actorul american Dave Franco şi actriţa Alison Brie s-au căsătorit în cel mai mare secret, relatează online ziarul spaniol, La Vanguardia.

Potrivit revistei People, fratele mai mic al lui James Franco şi actriţa din serialul "Mad Men" şi-au oficializat recent relaţia, deşi nu se cunosc detaliile ceremoniei.

Cei doi actori şi-au început relaţia în 2011 în timpul paradei de Mardi Gras care se desfăşoară anual la New Orleans şi au decis să facă un pas înainte şi să se logodească în urmă cu doi ani.

"Tocmai am găsit persoana despre care pot spune: 'Sunt într-adevăr îndrăgostită de tine, mi-ar plăcea să îmbătrânesc alături de tine'. Când de fapt este mult mai romantic când două persoane ar putea spune: 'Aş putea oricând să mă duc la cununie, dar eu vreau să mă căsătoresc cu tine'", a declarat recent Alison pentru Yahoo! Style.

Cei doi actori au reuşit un lucru foarte greu la Hollywood, având în vedere că nu se cunosc deloc detalii legate de cununie. Nu se ştie decât că inelul de cununie al actriţei, împodobit cu un mare diamant roz, a fost creat de Irene Neuwirth.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI