Spice Girls ar fi fost de acord să se reunească în 2018 pentru un nou album

Spice Girls ar fi fost de acord să se reunească în 2018 pentru un nou album
Sursa: www.news.ro Foto: rollingstone.com 13.11.2017 13:09
Cele cinci membre ale grupului pop de succes din anii 1990 Spice Girls ar fi fost de acord să se reunească în 2018 pentru un nou album şi un show special de televiziune care ar fi difuzat anul viitor, potrivit unor surse, scrie nme.com.

Grupul pop britanic s-a format în 1994, iar înainte de a se destrăma în 2000 avea înregistrate trei albume de studio. Cântăreţele s-au reunit pentru un turneu live în 2007-2008. Ele au cântat la ceremonia din 2012 care a închis Jocurile Olimpice de la Londra. 

Potrivit unor surse, Mel B, Victoria Beckham, Emma Bunton, Mel C şi Geri Halliwell s-au întâlnit în secret pentru a discuta de o posibilă revenire a grupului în această vară. 

"Cele cinci sunt gata pentru o reunire în 2018", a declarat o sursă pentru The Sun. "Ele vor lucra la o serie de proiecte, care includ un album şi un show TV care va celebra Spice Girls". 

"Faptul că Victoria a fost de acord este un succes pentru oricine implicat, mai ales că ea era întotdeauna cea care împiedica reunirea", a adăugat sursa. 

Grupul pop britanic Spice Girls a fost înfiinţat la Londra şi a fost alcătuit din cântăreţele şi dansatoarele Victoria Beckham, Emma Bunton, Melanie Brown, Melanie Chisholm şi Geri Halliwell. Albumele acestui grup s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial, iar trupa a devenit un veritabil fenomen mondial, cunoscut sub numele de ”Spice Mania”.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI