Cuplul, care are un fiu în vârstă de zece ani, ar fi sărbătorit 12 ani de căsnicie în august, anul acesta.

Alex Kim l-a cunoscut pe Nicolas Cage în 2004, pe vremea când era chelneriţă într-un restaurant din Los Angeles. Cei doi s-au logodit două luni mai târziu.

Cage a declarat în 2013 pentru publicaţia The Guardian că s-a însurat atât de rapid cu Kim, astfel încât aceasta să poată călători cu el în Africa de Sud (în anul 2005) pentru filmările filmului "Lord of War", adăugând: "Ne-am căsătorit pentru că ne iubeam".

Cuplul a ajuns subiectul unor ştiri în aprilie 2011 după o presupusă altercaţie care a avut loc în New Orleans, Louisiana. Actorul a fost luat în custodia poliţiei, dar eliberat rapid pe cauţiune şi la scurt timp oficialii locali au decis sa închidă investigaţia acelui incident.

În trecut, actorul Nicolas Cage a fost însurat cu Lisa Marie Presley pentru aproximativ patru luni, în 2002, şi cu Patricia Arquette, timp de cinci ani.

De asemenea, starul de cinema are şi un fiu în vârstă de 25 de ani, Weston, dintr-o relaţie cu modelul Christina Fulton.

În cei peste 30 de ani de carieră, Nicolas Cage a realizat peste 40 de filme, printre care se numără "Părăsind Las Vegas" (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi "Suflet sălbatic" (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes.

În 2010, actorul a filmat în România pentru filmul "Ghost Rider - Spirit of Vengeance", care a fost lansat în 2012.