CONSUMĂ ALIMENTE ORGANICE - MIRANDA KERR

E foarte evident ce l-a atras pe Orlando Bloom la iubita lui, Miranda Kerr. Aceasta se poate mândri cu o siluetă de invidiat. Chiar dacă este înzestrată de la natură cu un zâmbet provocator şi un corp sexy, tânăra spune că este foarte atentă la ceea ce mănâncă pentru a-şi menţine frumuseţea. Miranda are un regim foarte strict şi sănătos dar care o încarcă cu energie. Consumă multe alimente organice, legume şi fructe, în special spanac, broccoli şi avocado. Cu toate acestea, top modelul recunoaşte că mai calcă strâmb câteodată şi consumă delicii... interzise.

MĂNÂNCĂ DOAR LA MESELE PRINCIPALE - ELSA HOSK

Elsa Hosk, un alt îngeraş de la Victoria’s Secret mănâncă mult şi variat. Îşi permite orice, dar numai la mesele principale. La micul dejun top modelul poate mânca ouă cu bacon, la prânz un sandviş cu mozzarella, roşii şi o supă de linte. La cină însă, tânăra preferă bucătăria grecească, cum ar fi brânza la grătar, frigăruii de pui, orezul şi salatele. Chiar dacă par a fi multe ingrediente şi consistente, acestea nu afectează silueta Elsei din motiv că le consumă la ore exacte. Ea respectă cu stricteţe mesele zilei, nu ia gustări şi face foarte mult sport, cum ar fi boxul şi baschetul.

CONSUMĂ PORŢII DOZATE - ADRIANA LIMA

Chiar dacă are 33 de ani şi este mamă a doi copii, Adriana Lima continuă să aibă o siluetă de invidiat. Supermodelul susţine că asemenea rezultate nu pot fi obţinute fără efort. Controlarea porţiilor de mâncare este unul dintre secretele de dietă ale Adrianei. Evită produsele procesate, băuturile alcoolice şi carbogazoase, pâinea şi pastele. De asemenea, îngeraşul Victoria's Secret a redus foarte mult consumul de cereale, orez şi produse lactate. La gustările dintre mese, frumoasa Lima mănâncă legume crude, iar pentru a rezista la antrenamentele intensive consumă câte o linguriţă de miere de albine naturală iar la cină optează numai pentru o salată uşoară.