Cu toţii ştim că bunicii şi părinţii nu prea se încumetă să-şi organizeze vacanţe. De aceea, cel mai bun cadou pe care-l puteţi oferi în semn de mulţumire pentru munca şi grija lor este o un bilet spre destinaţii care să îi revigoreze. Perfect potrivite sunt staţiunile balneare, pentru care va trebui să scoateţi din buzunare de la 98 de euro pentru cinci zile.

Dacă sunteţi părinte şi vreţi să vă impresionaţi copiii, puteţi opta pentru cluburile de vacanţă organizate în diferite ţări cum ar fi Grecia, Bulgaria sau Turcia. Acolo, ei vor avea parte atât de mare şi de distracţie, cât şi de excursii amuzante şi educative.

Tinerii şi distracţia merg mână în mână, iar în cazul lor mai puţin contează condiţiile şi mai mult preţul. De aceea, agenţiile pun la dispoziţie destinaţii cum ar fi Muntenegru, Bulgaria sau Turcia, spre care se poate ajunge cu autocarul la costuri minime.

Nu i-am putut trece cu vederea nici pe cei care au fluturi în stomac. Pentru cupluri, agenţiile de turism nu mai recomandă Parisul sau Roma, ci destinaţii noi, cum ar fi Santorini. Preţul porneşte de la 560 de euro pentru cinci zile, iar domnişoarele călătoresc gratis.