Cei patru membri ai grupului ABBA, Agnetha Faltskog, Bjorn Ulvaeus, Benny Andersson şi Anni-Frid Lyngstad, şi-au dat acceptul să se reunească  pentru o experienţă de divertisment digitală. Proiectul îşi propune să prezinte muzica ABBA unei noi generaţii de fani, care vor vedea şi asculta trupa într-un mod cu totul aparte. Albumele şi single-urile grupului s-au vândut în aproape 400 de milioane de exemplare, în toată lumea. Trupa s-a destrămat în 1983.

Proiectul, care va implica realitatea virtuală şi inteligenţă artificială, a fost descris drept o „experienţă nouă de divertisment”.

Acesta va fi dezvoltată în colaborare cu managerul muzical Simon Fuller. „Explorăm o nouă lume tehnologică, care ne va permite să creăm noi forme de divertisment şi de conţinut pe care nu ni le-am fi imaginat vreodată anterior”, a declarat Fuller.

Detalii complete despre noul lor proiect vor fi anunţate în 2017, iar acesta va fi lansat în 2018. Cei patru membri ai grupului Abba s-au reunit în iunie pentru un mic concert la Stockholm, după 30 de ani în care nu au mai cântat împreună, pentru a sărbători cei 50 de ani de când Björn Ulvaeus (71 de ani) şi Benny Andersson( 69 de ani), s-au cunoscut.