Potrivit mai multor mass-media americane, Madonna a asistat sâmbătă la Beverly Hills (California) la gala anuală a organizaţiei create de Penn pentru a ajuta la reconstrucţia Republicii Haiti în urma cutremurului devastator din ianuarie 2012.

Ei s-au fotografiat ţinându-se de mână înainte de gală, însoţiţi de cei doi copii ai Madonnei, David şi Mercy.

Gala a coincis cu publicarea în revista Rolling Stone a controversatului interviu pe care Penn şi actriţa Kate del Castillo i l-au luat traficantului de droguri mexican Joaquín „El Chapo” Guzmán în octombrie anul trecut, când acesta era cel mai căutat infractor din lume.

În timpul galei, Madonna a urcat pe scenă şi i-a dedicat câteva cuvinte fostului său soţ: „Vreau să-ţi spun, Sean, că te iubesc. Chiar din momentul în care am pus ochii pe tine şi încă te mai iubesc. Mi-aş dori doar să nu mai fumezi atâtea ţigări", a spus ea.

Madonna şi Penn s-au căsătorit în 1985 şi au divorţat după patru ani, dar menţin o relaţie de prietenie. Recent Madonna a sprijinit plângerea de defăimare prezentată de Penn împotriva regizorului Lee Daniels, creator al serialului 'Empire', în care actorul pretinde despăgubiri de 10 milioane de dolari pentru afirmaţii care îl acuză de maltratare a femeilor.

În plângerea depusă la un tribunal din New York, cântăreaţa a susţinut că, deşi căsătoria cu Penn a fost tumultoasă, ea nu a suferit niciodată abuzuri din partea actorului.