FOTO

Oferte speciale din partea Hippocrates la expoziţia „Beauty 2018”

Oferte speciale din partea Hippocrates la expoziţia „Beauty 2018”
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 02.03.2018 13:56
În prima zi de primăvară, Centrul Internaţional de expoziţii «Moldexpo» se transformă într-un centru al industriei de frumuseţe din ţara noastră, şi un spaţiu de dialog profesionist pentru specialiştii din domeniul cosmeticii şi al serviciilor de cosmetologie.

La expoziţia «Beauty-2018», care se desfăşoară anul acesta între 1 şi 4 martie, reţeaua de farmacii «Hippocrates» este prezentă cu două standuri, la care ne aşteaptă brand manageri profesionişti, pregătiţi să ne ghideze în lumea frumuseţii cu o diagnoză la subiect şi cu cele mai utile sfaturi în alegerea produselor cosmetice şi de îngrijire a tenului în diferite perioade a anului.În cadrul principalului proiect «Beauty» al primăverii, vizitatorii standurior «Hippocrates» vor fi plăcut surprinşi nu doar cu preţuri speciale, bonusuri şi promoţii, dar şi cu noi mărci de cosmetice profesionale cum ar fi Byphasse, Athena’s, Corine de Farme, Ekolek-Treid şi noi linii din binecunoscutele deja Gerovital şi Ziaja.

Pentru clienţii săi, «Hippocrates» a pregătit surprize speciale. Astfel, la achiziţionarea produselor cosmetice terapeutice Ziaja, aceştia vor primi în dar o trusă pentru cosmetice. Vor mai avea de ales şi multe alte cadouri dintr-o gamă largă de pachete promoţionale, unde la cumpărarea unui produs cosmetic, al doilea este oferit absolut gratis. 
 
Testere în cutii-cadou şi seturi promoţionale 1+1 vor fi pe placul clienţilor, ce apreciază produsele cosmetice ale cunoscutului producător român Gerovital. Cei care preferă brandul spaniol Byphasse vor primi în calitate de cadou un shopping-bag. În cazul celor, care vor alege cosmeticele italiene Athena’s din ingrediente naturale, vor avea ocazia să testeze întreaga gamă, deoarece vor primi în calitate de cadou o cutie cu mostre ale liniei.Şi surprizele nu se opresc aici, pentru că cei mai buni specialişti «Hippocrates» au pregătit cadouri pentru toţi cei care apreciază şi preferă produsele cosmetice profesioniste.

La standurile «Hippocrates» din cadrul expoziţiei «Beauty-2018» ne aşteaptă reduceri de până la 50% la cosmeticele terapeutice şi la lenjeria de compresie Tonus Elast. 
 
În prima zi de primăvară ia start şi o nouă promoţie marca «Hippocrates», în comun cu reţeaua de curăţătorii italiene «Akuratti». Campania va dura până pe 31 marte. Fiecare achiziţie de peste 500 de lei, făcută în farmaciile din Chişinău şi Bălţi, dar şi la punctele «Hippocrates» din cadrul expoziţiei «Beauty-2018», este însoţită de un card de reduceri «Akuratti».

Toate acestea, şi master-class-uri, noutăţi din prima sursă, le găsim la standurile «Hippocrates» de la expoziţia «Beauty-2018» - cel mai mare şi grandios eveniment din industria de frumuseţe din Republica Moldova, care ne ţine în pas cu ultimele tendinţe în domeniul cosmetologie, şi vine cu cele mai profesioniste recomandări de la cei mai buni consultanţi de la noi din ţară. 

P.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI