„PD cheltuie sute de milioane de o provenienţă dubioasă, inclusiv pentru posturile sale de linşaj TV. Cine dintre noi ar fi de acord să plătească drumul, hotelul, hrana, serviciile şi alte lucruri de acest fel pentru Buliga, cea care şi-a batut joc de pensionari, unul dintre ei ajungând internat forţat la psihiatrie?”, a declarat Andrei Năstase.

„Dar pentru Sîrbu, cel care măsluieşte legi în parlament împreună cu naşa Apolski, cu finul Candu? Sau pentru Nichiforciuc, o altă slugă a mafiotului Plahotniuc? Şi, culmea!, pentru Marian Ilici Lupu, omul care e gata să facă orice, dar orice numai să fie huiduit de oameni, în aplauzele stăpânului său, aşa cum s-a întâmplat în precedenta campanie electorală prezidenţială!? Va veni foarte curând timpul când toţi aceştia, dar şi Dodon, Leancă, Gaburici, Drăguţanu şi atâţia alţii vor întoarce fiecare bănuţ cheltuit ilicit sau furat de la gura oamenilor sărăciţi. Dreptatea există şi eu lupt pentru ea”, a spus liderul Platformei DA.

În context, Andrei Năstase a făcut un îndemn către moldovenii de peste hotare.

„Diaspora Adevărată, vă chem alături de mine. Cu un gând. Cu un telefon dat părinţilor, fraţilor, copiilor de care aţi fost despărţiţi. E timpul să facem Acasă Curăţenie Capitală. Să începem de la Chişinău”, a conchis liderul Platformei DA.