Deputatul a refuzat însă să spună dacă a fost supus presiunilor sau dacă i s-au promis anumite beneficii, aşa cum susţin unele voci.

„Ce, normal că stau un an şi ceva neapreciat. În afară de asta, eu mai am responsabilitate şi cu Comitetul Olimpic, mişcarea olimpică, trebuie tot reforma dată, ea trebuie renovată, restructurată, trebuie susţinuţi sportivii ăştia că sunt tot timpul în şi e normal ca să susţinem, să mergem înainte, să dezvoltăm ţara fiindcă viziunea noastră este pentru integrarea europeană, pentru lucruri normale, ceea ce a fost început de câţiva ani deja şi trebuie de continuat”, a mai spus acesta.

Potrivit informaţiilor publicate pe site-ul Parlamentului, din 2014, când a fost ales deputat, Juravschi este printre autorii a 11 proiecte legislative.

Acum trei ani, el a fost fotografiat cu un telefon mobil marca Vertu, al cărui preţ începe de la cinci mii de euro şi poate ajunge până la 15 mii. Alesul a spus atunci că l-a primit cadou de la un prieten şi că nu ar avea nimic deosebit.

Menţionăm că împreună cu cei şase ex-liberal-democraţi, 14 foşti comunişti şi un ex-socialist, fracţiunea PD are 40 de deputaţi. Numărul transfugilor este mai mare decât al celor veniţi în baza listei electorale.