„O echipă de moldoveni doldora de $$$! S-au stropit cu zeci de LITRI de şampanie Armand de Brignac!”, titrează un portal din România. Din imaginile video se vede petrecerea de lux la care a participat şi deputatul de la Chişinău.

Aceştia „s-au dezlănţuit, pentru o noapte întreagă, cu cele mai fine şampanii, comandate cu zecile! Au venit puşi pe distracţie încă de la început, comandând pe parcursul nopţii zeci de litri de şampanie Armand De Brignac Gold şi Magnum! Ca să le demonstreze tuturor cât de “tari” sunt, băieţii nu doar au băut şi împărţit şampania în stânga şi în dreapta ci - cum se face la St. Tropez -  s-au stropit, s-au bătut practic cu şampanie, ca formă de aroganţă supremă, a la Cote D’Azure”, scrie sursa citată.


„Cireaşa de pe tort a fost felul în care le-a fost servită şampania, fiindcă deja faimoasa roabă de băutură a revenit în peisaj. Nu mai fusese văzută de mult timp, băştinaşii - ca să zicem aşa - fiind tare speriaţi de asemenea show off!  Nu se ştie momentan de unde au apărut misterioşii milionari, dar este clar că îşi permit să se răsfeţe aşa cum se cuvine. Au fost însoţiţi doar de o blondă”, se mai spune în articol

Din imagini se vede că „echipa de moldoveni” a venit cu un Range Rover cu numere de înmatriculare moldoveneşti.

Vladimir Andronachi a devenit deputat în 2015, candidând pe listele PD. Anterior, Vladimir Andronache a fost angajat al companiilor “Victoria Leasing” S.R.L. şi “Nobil Air” S.R.L.

Conform declaraţiilor depuse de Vladimir Andronachi, familia acestuia deţine trei apartamente, două spaţii comerciale/de producţie, dintre care unul deţinut în coproprietate (1/2 cotă-parte), toate situate în mun. Chişinău şi două automobile: un Range Rover şi un BMW 730e. Demnitarul mai are un credit în euro, contractat în 2013 cu rata dobânzii de 8% şi scadent în 2015. În proprietatea deplină a familiei Andronachi se află şi “Expert Comerţ” S.R.L.