image
Sursa foto: Twitter

Anthony Martial a ajuns la Sevilla și va semna contractul! Ce pretenție au avut cei de la Manchester United

Anthony Martial (26 de ani) a decis să pună punct șederii sale la Manchester United după aproape șapte ani, timp în care a înscris 79 de goluri și a contribuit cu 50 de pase decisive.

Atacantul i-a convins pe ”diavoli” să îl lase să plece și a ajuns la o înțelegere cu Sevilla, formație care se pare că îi va achita salariul integral.

Atacantul francez a ajuns în această seară la Sevilla și își va oficializa împrumutul său la formația antrenată de Julen Lopetegui.

Potrivit informațiilor oferite de jurnalistul Fabrizio Romano, Manchester United nu doresc să fie adăugată în contract nicio opțiune de cumpărare pentru cei de la Sevilla.

”Diavolii” vor ca cedarea permanentă a jucătorilor să fie decisă de următorul antrenor de la United și doresc să evite pierderea definitivă a jucătorilor în perioada de mercato din iarnă.

”Am vorbit mai pe larg. Mi-a explicat că este la Manchester United de aproape șapte ani și crede că este momentul potrivit pentru o schimbare, să meargă în altă parte. Cred că într-un fel este de înțeles, aș putea să-l înțeleg, dar este important să vedem și situația clubului”, declarat Ralf Rangnick, în urmă cu câteva zile.

Ralf Rangnick a vorbit după partida dintre Manchester United și Aston Villa, terminată 2-2, și a anunțat că Anthony Martial nu a dorit să facă parte din lotul formației pentru deplasarea de la Birmingham.

Fotbalistul francez nu a ezitat și i-a raspuns tehnicianului neamț. "Niciodată nu o să refuz să joc pentru Manchester United. Sunt aici de 7 ani și niciodată nu am arătat lipsă de respect față de club și fani".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: