image
Sursa foto: Getty Images

Lovitură uriaşă pentru Bayern Munchen. Sport Bild anunţă destinaţia lui Robert Lewandowski

Robert Lewandowski a avut un nou sezon excelent la Bayern Munchen, reuşind nu mai puţin de 43 de goluri în 37 de partide, în toate competiţiile.

Viitorul atacantului de 32 de ani este însă incert, anunţă Sport Bild. Jurnaliştii germani scriu că agentul polonezului pune presiune pe gruparea bavareză pentru a-i oferi lui "Lewa" prelungirea contractului sau pentru a-l vinde, dacă nu îi poate îndeplini cerinţele financiare.

Robert Lewandowski a sosit la Bayern în 2014, de la Borussia Dortmund, şi mai are contract cu campioana Germaniei până în 2023. Vârful îşi doreşte un salariu îmbunătăţit, iar gruparea bavareză va trebui să-i satisfacă pretenţiile sau să-l vândă, scrie sursa citată.

Sport Bild mai anunţă că dacă Bayern Munchen va decide să-l vândă pe Lewandowski în această vară, un club din Premier League va fi destinaţia polonezului.

Chelsea, Manchester United şi Tottenham sunt cele 3 posibile destinaţii din Premier League pentru Robert Lewandowski, anunţă Sky Sports.

Potrivit sursei citate, Pini Zahavi, impresarul lui Lewandowski, negociază deja cu mai multe echipe de top din Europa, iar suma de plecare pentru transferul polonezului este de 80 de milioane de euro.

Vestea vine la scurt timp după ce Bayern a schimbat antrenorul. Bavarezii s-au despărțit de Hansi Flick, care are șanse mari să preia naționala Germaniei, și l-au numit pe Julian Nagelsmann, tehnicianul lui RB Leipzig.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: