image
Sursa foto: Getty Images

Barcelona forțează nota, însă PSG a spus nu ofertei uriașe făcute de catalani

PSG şi Barcelona se află de mai multe săptămâni în discuţii pentru un transfer al lui Neymar pe Camp Nou. Plecarea lui Coutinho la Bayern a lăsat-o pe Barcelona cu o singură opţiune, aceea de a-l împrumuta, la rândul ei, pe Neymar.

Cei de la Sport.es susțin că PSG a refuzat deja o ofertă venită din partea Barcelonei. Catalanii au propus împrumutul brazilianului pentru un an, plus o clauză de cumpărare definitivă în valoare de 160 de milioane de euro.

Dacă împrumutul se va materializa, Barcelona ar plăti, aşa cum se impune în cazul unui împrumut, o parte din salariul lui Neymar de la PSG. Totuşi, catalanii au inclus o clauză conform căreia, dacă Neymar se va accidenta, PSG va trebui să îi plătească salariul întreg.

Toate încercările pentru transferul lui Neymar făcute până acum de cluburile Barcelona, Real Madrid şi Juventus s-au lovit de refuzul prinţilor care patronează PSG. Dar timpul trece şi până la finalul perioadei de transferuri nu mai este prea mult.

Tocmai de aceea, conducerea Barcelonei se reuneşte astăzi într-o formulă complexă pentru a pune la punct strategia finală. Iar conform celor de la Mundo Deportivo, Barca va propune de data aceasta o afacere fără bani.

Astfel, Barcelona vrea să infirme zvonurile potrivit cărora nu l-ar vrea neapărat pe Neymar, ci doar l-ar aduce de dragul lui Messi, care l-a cerut în mod special.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: