image
Sursa foto: zoomcredit.md

Este luna reducerilor, prinde relaxat cele mai bune oferte cu Zoom credit

Ia-ți creditul pentru orice – cumpărăturile pentru cadourile de sărbători au devenit mai ușoare. Zoom credit este o modalitate alternativă și rapidă de a obține un împrumut rapid cu buletinul. Nu trebuie să-ți faci griji cu privire la gestionarea banilor, există un credit pentru orice ocazie.

Zoom credit îți va oferi acces la împrumuturi personale negarantate la rate competitive, cu timp de aprobare rapid, astfel încât să poți lua decizii rapid, fără probleme sau stres!

Zoom opțiuni

Cu Zoom credit, ai nenumărate opțiuni la care poți apela, în funcție de necesitățile tale:

● Credit doar cu buletinul;

● Credit în lipsa unui loc de muncă oficial;

● Credit fără acte;

● Credit fără gaj;

● Credit fără adeverință de venit;

● Credit rapid;

● Credit cu garanție;

● Credit ieftin;

● Credit nebancar.

Și multe altele! Contactează-ne acum dacă nu găsești tipul de credit de care ai nevoie, și îți garantăm că îți vom găsi o soluție pe cinste!

Pentru a aplica la un credit, ai nevoie doar de vârsta potrivită, o sursă de venit pentru ultimele trei luni și lipsa de datorii financiare precedente.

Dacă ești în căutarea unui produs care te poate ajuta în orice situație, avem un împrumut pentru tine. Zoom credit are de toate, de la împrumuturi personale la împrumuturi de afaceri. Cu abordarea noastră unică și respectarea strictă a standardelor în vigoare, te putem ajuta să îți atingi obiectivele fără a sparge pușculița sau a te îngrijora.

Acceptăm cereri online realizate în câteva minute, iar înregistrarea se face prin sistemul nostru automatizat. Suntem capabili să luăm sute de decizii în fiecare zi, pentru a garanta banii pe care îi meriți!

Zoom Credit acordă împrumuturi clienților, oferind condiții de rambursare eficiente și rate de dobândă flexibile care se potrivesc nevoilor individuale, fără taxe ascunse sau comisioane secrete.

Banii vor fi creditați în cont imediat ce este confirmată cererea

În loc să aștepți să ți se trimită un cec prin poștă, îți poți primi banii chiar acum! Poți alege ca aceștia să fie extrași direct prin terminalele de plată RUNPAY, în orice filială Moldindconbank sau direct de la biroul nostru. Indiferent de modul în care dorești să folosești banii, aceștia vor fi acolo - gata de utilizare - atunci când vei avea nevoie de ei.

De asemenea, poți găsi oferte avantajoase pe site-ul Zoom Credit.

Am ajutat deja mii de persoane din întreaga Moldovă să obțină banii de care au nevoie cu ajutorul procesului nostru simplu cu aplicare ușoară, așa că de ce să nu aplici și tu, astăzi? Durează doar câteva minute!

Zoom credit – creditul tău

Fiecare om are necesități proprii. Cu noi, le poți și finanța! Este extrem de ușor să obții un credit de consum pentru familia ta cu Zoom Consum. Ai parte de un credit rapid, cu cerere online la care îți atașezi doar buletinul – și ai parte de până la 40.000 mii lei și o perioadă de rambursare de până la 2 ani.

Ai nevoie de un automobil nou, urgent? Cu Zoom Auto ai mașina ta de vis și garanție auto. Iar dacă urgent ai nevoie de bani, nu-ți fă griji – Zoom Express 0% este valabil pentru toți clienții noi. Primești până la 5000 de lei și îi dai înapoi într-o lună, fără întrebări, decizia de acordare fiind realizată în 30 de minute.

Noutăţile partenerilor

comentarii: