image
Sursa foto: Getty Images

Toată lumea e cu ochii pe Haaland și Mbappe, dar Bild anunță că altul va fi transferul verii: 116 milioane de euro

Erling Haaland este cel mai "vânat" jucător de la Borussia Dortmund, dar Sancho este cel care ar putea fi protagonistul unui transfer spectaculos în această vară.

Mijlocașul de 21 de ani este la un pas de a semna cu Manchester United, anunță Bild. Internaționalul englez s-a înțeles cu gruparea de pe Old Trafford încă de acum un an, scrie sursa citată, dar Dortmund nu a fost de acord cu suma avansată de "Diavoli" în vara trecută.

Lucrurile s-au schimbat radical între timp, iar mutarea are șanse mari să se realizeze în luna iulie, după EURO 2020. Manchester United a făcut o nouă ofertă: 93 de milioane de euro + 23 de milioane de euro sub formă de bonusuri de performanță. Un total de 116 milioane de euro, sumă care este pe placul celor de la Dortmund.

Sancho mai are contract cu Borussia Dortmund până în 2023, iar acum este momentul perfect pentru un transfer, dacă gruparea germană țintește un profit uriaș de pe urma sa.

Internaționalul englez a ajuns la actuala echipă în vara lui 2017, de la tineretul lui Manchester City, pentru doar 8 milioane de euro.

Dacă transferul se va face pe suma anunțată de Bild, iar bonusurile de performanță vor fi achitate, Dortmund va face un profit de 108 milioane de euro de pe urma fotbalistului adus în urmă cu 4 ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: