image
Sursa foto: Getty Images

Cifre dezastruoase pentru Hazard la Real Madrid. Transferul așteptat în această iarnă

Eden Hazard (30 de ani) ar putea să-și încheie aventura de la Real Madrid și să revină la echipa unde a dat cel mai bun randament din carieră, Chelsea.

Fotbalistul belgian nu a reușit să aibă evoluțiile așteptate de când s-a transferat de la Chelsea la Real Madrid, iar cariera sa în Spania ar putea să se încheie cât de curând.

Fotbalistul lui Real Madrid nu a avut nici în actualul sezon evoluții care să justifice prețul uriaș plătit în 2019 de "galactici" în schimbul său, 115 de milioane de euro, iar Florentino Perez nu ar zice nu unei despărțiri.

Presa din Anglia face speculații pe această seamă, iar Chelsea este echipa care are cele mai mari șanse să-l transfere pe Eden Hazard, având în vedere trecutul său la gruparea patronată de Roman Abrahmovich.

Misterul numit Eden Hazard este unul pe care și în ziua de astăzi fanii lui Real Madrid încearcă să-l deslușească. Evoluțiile pe care acesta le-a avut la Chelsea și la naționala Belgiei în momentul în care evolua în Premier League erau de-a druptul încântătoare, iar mulți îl vedeau ca unul dintre cei mai buni 5 fotbaliști ai lumii.

Totuși, odată cu transferul la Real Madrid a venit criza de formă a atacantului, care pe lângă asta a avut probleme mari și cu accidentările. Totodată, a fost acuzat că nu este profesionist în pregătirea fizică pe care o face și că și acesta ar fi unul dintre motivele principale pentru prestațiile slabe.

În 352 de prezențe în tricoul lui Chelsea, Hazard a marcat de 110 de ori și a pasat decisiv în alte 92 de situații, în timp ce la Real Madrid a "reușit" doar 5 goluri și 9 assist-uri în 51 de partide.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: