image
Sursa foto: Getty Images

Anunţul aşteptat de fanii lui Napoli: În ce condiţii poate reveni Cavani în Italia

Edinson Cavani este un adevărat idol la Napoli, iar o revenire a uruguayanului în sudul Italiei este posibilă, susţine preşedintele clubului, Aurelio De Laurentiis. Oficialul pune, însă, câteva condiţii.

De Laurentiis a explicat clar, încă de la început, că nu se pune problema unui transfer al lui Cavani în această iarnă: "Nu cumpărăm pe nimeni în ianuarie".

"Dacă se satură de Paris şi decide să câştige mai puţin, îl aşteptăm cu braţele deschise. La sfârşitul sezonului, cu acordul lui Ancelotti şi dacă PSG acceptă să-l împrumute gratis, pentru a nu-l plăti un an degeaba, sau acceptă să-l vândă la un preţ simbolic, iar el e de acord cu un salariu de 6-7 milioane pe an, atunci se poate face", a declarat De Laurentiis.

El Matador mai are contract cu Paris St. Germain până în 2020, iar relaţia sa cu celelalte staruri de pe Parc des Princes, Neymar şi Kylian Mbappe, nu este cea mai bună.

Atacantul de 31 de ani a evoluat pentru actuala vicecampioană a Italiei între 2010 şi 2013, perioadă în care a marcat 104 goluri în 138 de meciuri, în toate competiţiile.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: