image
Sursa foto: captură video twitter

VIDEO: Un bărbat îmbrăcat în costum de dinozaur umblă pe străzi în timpul stării de urgență declarată în Spania

Poliția spaniolă le-a cerut cetățenilor să respecte starea de urgență impusă în urma pandemiei de coronavirus și să stea în casă, după ce un echipaj a găsit pe stradă un bărbat îmbrăcat într-un costum de dinozaur.

Momentul în care agenții se întâlnesc pe stradă cu cetățeanul îmbrăcat într-un costum de Tyrannosaurus Rex a fost încărcat pe contul de Twitter al poliției din Murcia. Pe fundalul clipului video ruleză genericul seriei de filme Jurassic Park.

„În timpul stării de urgență, plimbarea animalelor de companie este permisă însoțite de o singură persoană, pe durată scurtă. Un Tyrannosaurus Rex nu se supune acestor reguli", a scris poliția din Murcia pe contul oficial de Twitter.

Oamenii legii nu au anunțat motivul pentru care cetățeanul îmbrăcat într-un costum de dinozaur se plimba pe străzi pe timpul stării de urgență, însă alte clipuri în care apare acesta dau de înțeles că folosea costumul ca măsură de siguranță. Într-un clip, cetățeanul în costum de dinozaur este filmat mergând pe trotuar cu o pungă de gunoi, pe care o aruncă într-un tomberon apoi se întoarce.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: