image
Sursa foto: Getty Images

PSG îi dă planurile peste cap lui Laporta! Francezii i-ar fi pus pe masă lui Messi un contract pe 2 ani

Paris Saint-Germain face eforturi mari pentru a-l aduce în vară pe Lionel Messi.

Lui Messi îi expiră actuala înţelegere cu Barcelona pe 30 iunie, iar clubul din capitala Franţei ar fi dispus să îi satisfacă cerinţele financiare. Parisul ar fi pus o ofertă pe 2 ani, pe masa, pentru Messi, potrivit TNT Sports Brazil.

S-a scris că suma propusă ar fi aproape de neegalat pentru oricare alt club şi că nici catalanii nu s-ar apropia de oferta asta.

De asemenea, PSG îşi doreşte să câştige Champions League, iar acest lucru ar fi un plus în încercarea francezilor de a-l aduce pe Messi la echipă. Ultima dată când starul argentinian a câştigat Liga a fost în 2015, alături de Suarez şi Neymar.

Interesul lui PSG pentru Messi nu este ceva nou, iar decarul catalanilor nu a oferit până în acest moment un răspuns clar în legătură cu viitorul său, având în vedere ca actuala întelegere expiră în două luni. Totuşi Barcelona a câştigat Cupa Spaniei, iar un eventual triumf în La Liga ar putea să fie de ajuns pentru a-l face pe Messi să rămână.

Joan Laporta încearcă să facă tot posibilul pentru ca omul cu 6 Baloane de aur să rămână, iar în prezent, va pregăti o ofertă pentru el. Barcelona ştie că nu va putea egala ofertele altor cluburi, dar va încerca să propună un proiect pe termen lung.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: