image
Sursa foto: Getty Images

Tensiune la Juventus! Ronaldo, acuzat că refuză să revină în Italia din cauza lui Dybala

Cristiano Ronaldo (35 de ani) trebuia să revină marți în Italia, numai că problemele lui Paulo Dybala, depistat a patra oară cu COVID-19, l-au făcut să se răzgândească.

De fapt, susțin italienii de la corrieredellosport.it, informația legată de argentinian, ținută bine în secret de oficialii torinezilor, a apărut în media din anturajul starului portughez. Totul după ce ”CR7” a refuzat să mai plece din Portugalia.

Știrea că Dybala a ieşit pentru a patra oară pozitiv la COVID-19, a făcut înconjurul lumii.

Surse din anturajul starului argentinian, citate de Gazzetta dello Sport, susţin că, de fapt, Dybala încă nu a primit rezultatul pentru cel de-al patrulea test la COVID-19 făcut la 39 de zile de la primul, în care a ieşit pozitiv. În plus, el acum se simte bine şi chiar se antrenează acasă.

Totuşi, atât jucătorul, cât şi Juventus nu au comentat până acum informaţia. Iar ultimele anunţuri legat de noul coronavirus al clubului din Torino au fost cele în care se preciza că Rugani şi Matuidi au scăpat de COVID-19.

Zilele trecute, într-o discuţie video purtată de vedeta lui Juventus cu fostul mare jucător Del Piero, Dybala a afirmat că "eu şi Oriana (n.r. logodnica lui Paulo) am rămas la Torino şi aşteptăm să treacă totul. Am avut simptome, nu foarte puternice, dar eu m-am resimţit ceva mai mult decât Oriana. La mine a durat mai mult, dar am fost permanent liniştit", a spus Dybala.

Aceeaşi versiune expusă şi la începutul lunii, când a povestit cum s-a simţit şi a precizat că a respirat cu dificultate şi a tuşit.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: