image
Sursa foto: colaj jurnal.md

Rafalele de vânt fac pagube: Mai mulți copaci au căzut peste automobile, iar un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale

Vântul puternic de pe teritoriul țării face ravagii. Mai mulți copaci s-au prăbușit astăzi peste automobile, iar un bărbat a avut de suferit după ce o ramură a căzut peste el.

Pe rețelele sociale au apărut mai multe imagini cu arbori căzuți peste mașini, iar pe o stradă din capitală, un copac s-a prăbușit chiar peste firele electrice.

Mai muilt, și unele stații de așteptare din capitală au fost distruse din cauza vântului.

facebook.comfacebook.com

Totodată, autoritățile au reacționat în cazul unui bărbat care a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce în această dimineață o ramură de copac a căzut peste el în curtea unei întreprinderi din capitală. Astfel, s-a decis sancționarea agnetului econimic în gestiunea căruia se află teritoriul, din motiv că acesta nu a solicitat intervenția serviciilor de profil, în vederea curățării arborelui, în contextul în care ramurile prezentau pericol pentru angajații întreprinderii.

Autoritățile fac apel către toţi agenţii economici, să verifice şi să solicite intervenţia serviciilor competente pentru curăţarea sau tăierea copacilor bolnavi şi avariaţi de pe teritoriile gestionate.

facebook.comfacebook.com

Amintim că Serviciul Hidrometeorogic de Stat a emis pentru astăzi cod galben de vânt.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: