image
Sursa foto: vulture.com

Lady Gaga și-a cerut scuze pentru colaborarea sa cu R. Kelly

Lady Gaga şi-a cerut scuze pentru colaborarea cu R. Kelly şi a promis că va scoate piesa realizată alături de acesta de pe serviciile de streaming, pe fondul recentelor acuzaţii de abuz sexual care-l vizează pe celebrul intepret R&B.

Anunţul făcut de cântăreaţă vine în urma difuzării săptămâna trecută în SUA, a unui documentar incendiar, în care mai multe femei au ales să rupă tăcerea şi să povestească cum au fost manipulate, controlate şi abuzate sexual de artist.

Dezvăluirile acestora au loc în contextul în care R. Kelly mai fusese vizat de acuzaţii de abuz sexual, iar în 2008 fusese judecat în urma unor acuzaţii de pornografie infantilă, pentru care fusese achitat, relatează Agerpres.ro.

Kelly este în prezent vizat de o anchetă penală în legătură cu ultimele acuzaţii, pe care le neagă în întregime.

Gaga - care lucrat cu Kelly la melodia "Do What U Want" în 2013 - îşi condamnă acum fostul colaborator, subliniind că le susţine pe femeile care l-au acuzat "în proporţie de 1000%" şi că acuzaţiile împotriva artistului sunt "înspăimântătoare şi imposibil de apărat".

Actriţa, a cărei ultimă peliculă "A Star is Born" este cotată cu şanse la Oscarurile de luna viitoare, a mărturisit că este "ea însăşi o victimă a agresiunii sexuale" şi se afla într-o "perioadă întunecată a vieţii" atunci când a colaborat cu Kelly.

Gaga, pe numele real Stefani Germanotta, a povestit că la acel moment îşi dorea ceva extrem de sfidător şi provocator "pentru că eram încă furioasă şi nu procesasem încă trauma care avusese loc în viaţa mea".

"Melodia se chema 'Do What U Want (With My Body)' şi cred că este clar cât de ciudat funcţiona mintea mea la acel moment", a scris ea pe Twitter.

"Intenţionez să scot cântecul de pe iTunes şi de pe alte platforme de streaming şi nu voi mai lucra cu el din nou", a adăugat artista.

"Îmi pare rău, atât pentru judecata mea slabă de când eram tânără, cât şi pentru faptul că nu am vorbit mai devreme", subliniază Lady Gaga.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: