image
Sursa foto: Jurnal.md

StarNet: Firmă de succes, 100% made in Moldova

Poate că Moldova nu are munți și mări, stațiuni luxoase sau o economie puternică, însă Moldova are ceva mai bun: oamenii cu care se poate mândri, oamenii care construiesc pentru alți oameni, care muncesc din greu aici acasă pentru a schimba viitorul și a face din această țară un loc din care să nu simți nevoia de a pleca. Un astfel de om este Alexandru Machedon, care împreună cu echipa sa au fost suficient de curajoși pentru a dezvolta o firmă sută la sută ,,made in Moldova”: STARNET.

StarNet este unul dintre puținele branduri fabricate în Moldova care a reușit să devină o poveste de succes și singura companie de top din domeniul telecomunicațiilor cu capital privat sută la sută local.

Astăzi, această companie este recunoscută pentru serviciile sale de calitate și nu mai are nevoie de vreo introducere. Însă, puțini știu că, pe lângă revoluția internetului pe care a reușit să o facă în Republica Moldova, StarNet a devenit unul dintre motoarele de dezvoltare a economiei moldovenești.

Prin activitatea pe care o desfășoară, firma StarNet deservește peste 135.000 clienți, contribuie anual la bugetul statului cu câte 40-50 de milioane de lei și a creat peste 700 de locuri de muncă, oferindu-le angajaților șansa de a-și construi o carieră de succes aici la noi acasă.

Putem spune că StarNet este o firmă făcută de oameni pentru oameni: banii sunt reinvestiți în permanență pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor și pentru a crea noi locuri de muncă. Banii moldovenilor rămân ai moldovenilor!

Deci, haideți că se poate să schimbăm împreună viitorul!

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: