image
Sursa foto: Instagram

O fată din ring l-a ”certat” pe Khabib Nurmagomedov: ”Nu trebuie să mă placi, dar mă vei respecta!”

Khabib Nurmagomedov (33 de ani), fostul campion mondial UFC de la categoria ușoară, s-a retras neînvins din artele marțiale mixte și și-a deschis propria promoție de lupte, Eagle FC.

Luptătorul din Daghestan a intrat în conflict cu cea mai bogată ring girl din UFC, Arianny Celeste, după ce a anunțat că nu va angaja fete din ring în promoția sa.

Nurmagomedov a declarat, potrivit Daily Star, că nu va angaja fete din ring în promoția sa pentru că nu le înțelege rostul. În urmă cu câteva luni, luptătorul spunea că le consideră ”inutile” pe fetele din ring, iar declarațiile sale i-au atras numeroase antipatii.

”Fiecare avem părerile noastre în legătură cu anumite subiecte. De exemplu, în urmă cu câteva luni, cineva m-a întrebat de ce nu sunt fete din ring în promoția mea, Eagle Fighting Championship.

I-am spus că nu sunt pentru că, în opinia mea, nu este niciun motiv să fie. Unii nu sunt de acord cu asta, dar cui îi pasă? Am propriile mele opinii”, a spus Nurmagomedov la acel moment.

Arianny Celeste a fost de departe cea mai vocală dintre acestea. Celeste i-a răspuns lui Nurmagomedov pe rețelele sociale și a cerut respect din partea luptătorului.

”Poți să ne numești ’inutile’, dar oamenii ca mine, care au muncit atât de mult, nu se lasă afectați de astfel de lucruri. Viața mea este mult prea bună pentru a fi nefericită. Nu trebuie să mă placi, dar mă vei respecta”, a transmis Arianny Celeste pe Instagram.

Nu doar sportivii sunt foarte bine plătiți în promoția condusă de Dana White, ci și fetele din ring, cele care fac un adevărat spectacol în cușcă între runde.

Arianny Celeste este cea mai bogată fată din ring din UFC și câștigă un salariu mult mai mare decât cel al fostei campioane la două categorii de greutate, brazilianca Amanda Nunes.

Celeste face parte din organizația UFC încă din 2006 și a câștigat de șase ori titlul de ”Ringcard Girl of the Year” decernat în cadrul galei World MMA Awards.

Chiar dacă Amanda Nunes este privită drept cea mai bună luptătoare care a pășit vreodată într-o cușcă, salariul pe care îl încasează în UFC este, potrivit Sport Bible, incomparabil cu cel pe care îl primește Arianny Celeste.

Aceeași sursă precizează că Nunes a acumulat o avere de patru milioane de dolari în cei nouă ani petrecuți în UFC, în timp ce Celeste a ajuns la 4.5 milioane de dolari.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: