image
Sursa foto: Privesc.eu

Candu, dezvăluiri despre o discuție cu Plahotniuc și Filip într-un hotel din Washington, după fuga nașului său din RM

Andrian Candu susține că liderul PD Pavel Filip a avut mai multe întrevederi cu Vladimir Plahotniuc vara trecută, după ce fostul președinte al formațiunii a fugit din țară. Mai mult, Candu spune că Plahotniuc l-a susținut pe Filip atunci când s-a discutat despre cine urmează să preia conducerea partidului.

„Eu am fost întrebat de dl Diacov, dacă nu vreau eu să fie președintele partidului și i-am spus: „Nu, eu nu vreau să fiu președintele partidului și consider că dl Filip, ca fost prim-ministru cu un anumit rating și cu anumite calități de management, poate și trebuie să fie președinte al partidului”. Știu că dl președinte Plahotniuc atunci, în luna iulie, când a vorbit cu Filip, nu doar la Miami sau în Washington, unde a zis el.. Numai că nu știu de ce dl Filip tot ezită să spună despre acea discuție și-i aduc aminte că în una din discuții am fost și eu alături și, dacă va fi nevoie, pot să povestesc în detaliu acea discuție care a avut loc la Washington într-un hotel numit Four Seasons Pennsylvania Avenue, la 8 dimineață, a declarat Candu la Europa Liberă.

Candu a precizat că la acea întâlnire au discutat despre ce se va întâmpla cu partidul și fracțiunea parlamentară.

„Acolo au mai fost alte detalii interesante, despre care vom mai discuta la timpul potrivit, dar niciodată nu a fost vreo discuție de nesusținere a dlui Filip în calitate de președinte”, a precizat liderul Pro-Moldova.

Andrian Candu a fost solicitat să comenteze declarația liderului Platformei DA, Andrei Năstase, potrivit căruia Vladimir Plahotniuc e pe cale să ajungă în Republica Moldova.

„Habar nu am de așa ceva, prima dată aud așa ceva”, a fost răspunsul acestuia.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: