image
Sursa foto: Twitter

Incendiu la un hotel de cinci stele într-un cartier bogat din Londra

Zeci de pompieri interveneau miercuri la un incendiu, la un hotel în zona Knightsbridge, la Londra, a anunţat Brigada Pompierilor din capitala britanică, relatează CNN.

Imagini postate pe reţele de socializare surprind o coloană de fum în apropierea Mandarin Oriental, un hotel de cinci stele renovat recent.

„Cincisprezece vehicule şi 97 de pompieri şi ofiţeri au fost chemate să intervină la un incendiu în William Street #Knightsbridge”, au anunţat pompierii pe Twitter imediat după ora locală 16.00.

Knightsbridge este unul dintre cele mai bogate cartiere din Londra, în care se află magazine de lux ca Harvey Nichols şi Harrods, notează Agerpres.

Circulaţia rutieră pe drumurile din zonă a fost oprită, iar transportul feroviar a fost perturbat, a anunţat autoritatea în domeniul transporturilor din capitală, Transport for London, într-un mesaj postat pe Twitter.

Pompierii, care au anunţat ulterior că au trimis la intervenţie 120 de pompieri şi 20 de vehicule, au precizat că au primit 35 de apeluri telefonice care semnalau incendiul.

Cauza incendiului era necunoscută, a precizat un purtător de cuvânt.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: