image
Sursa foto: Jurnal.md

Un individ din Vulcănești, condamnat la 22 de ani de pușcărie: A bătut și a ars de viu un bărbat împreună cu amicii săi

Un locuitor al orașului Vulcănești a fost condamnat la 22 de ani de închisoare pentru o crimă îngrozitoare. Acesta a răpit, bătut și a ars de viu un bărbat după ce au consumat împreună băuturi alcoolice.

Bărbatul este acuzat de răpirea unei persoane, omor intenționat, trecerea ilegală a frontierei de stat și huliganism agravat.

Crima a avut loc în luna aprilie 2015 într-o locuință din orașul Vulcănești, când inculpatul, împreună cu alți patru complici, au bătut crunt, cu un lanț și o rangă metalică, un bărbat, cu care au consumat împreună alcool.

În continuare, agresorii au urcat victima în portbagajul unei mașini și s-au deplasat în afara orașului, unde și-au continuat acțiunile criminale: l-au lovit cu o deosebită cruzime și l-au incendiat, chiar dacă mai dădea semne de viață.

Potrivit informațiilor, aceștia și-au continuat cheful până cadavrul a ars complet, iar a doua zi, au adunat rămășițele carbonizate și le-au aruncat într-o fântână pe un câmp.

Imediat după crimă, inculpatul a părăsit teritoriul țării, fiind anunțat în căutare internațională. În vara anului trecut el a fost reținut în Ucraina și extrădat în Republica Moldova pentru a fi tras la răspundere penală.

Verdictul a fost dictat după ce Procuratura UTA Găgăuzia, Oficiul Vulcănești i-a demonstrat vina pentru patru capete de acuzare, inclusiv: răpirea unei persoane, omor intenționat, trecerea ilegală a frontierei de stat și huliganism agravat.

Totdată, ceilalți patru complici au fost reținuți imediat după crimă, fiind condamnați atunci la 22, 23 și 24 ani închisoare, cel de-al patrulea primind detențiune pe viață.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: