image
Sursa foto: captură video

PREMIERĂ cinematografică pentru Moldova: A fost lansat trailerul filmului „Beautiful Corruption”, regizat de Eugen Damaschin

Casa de producţie video Milk Films a lansat trailerul oficial al filmului „Beautiful Corruption”, semnat de regizorul Eugen Damaschin.

Filmul este un amalgam de istorii bazate pe fapte reale și concentrate într-un singur erou. În goana după dreptate, protagonistul recurge la anumite metode, nu tocmai legale.

Printre actorii filmului sunt Igor Babiac, Valeriu Andriuta, Ion Borș, Igor Chistol, Constantin Haret, Silvia Luca și alții.

Filmările au avut loc în perioada aprilie-iunie, în Chișinău, Strășeni, Criuleni, dar și în studiourile „Moldova-Film”. În total, la producția filmului au lucrat circa 140 de persoane.

„Beautiful Corruption” este un amalgam de istorii bazate pe fapte reale și concentrate într-un singur erou. În goana după dreptate, protagonistul recurge la anumite metode, nu tocmai legale. Filmul este despre prețul pe care îl plătește eroul principal, pentru a-și atinge scopurile.

Eugen Damaschin este cunoscut pentru spoturile sociale de rezonanţă pe care le-a realizat. Regizorul abordează teme dureroase pentru Moldova, oferind o viziune artistică curajoasă asupra problemelor sociale cu care se confruntă societatea noastră.

Filmul a fost produs cu susținerea Ambasadei SUA la Chișinău. Începând cu 28 septembrie și timp de șapte zile, va putea fi vizionat la cinematograful Patria-Loteanu. Intrarea este liberă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: