image
Sursa foto: colaj foto

Un moldovean din diaspora către Igor Dodon: „Ce ură ai băgat în oameni?! Este un genocid contra poporului tău”

Un moldovean din diaspora i-a adresat un mesaj președintelui țării, Igor Dodon, în contextul în care Dodon declara anterior că din cauza COVID-19 mor majoritatea persoanelor în etate, nu și cei tineri.

Pe data de 25 februarie, după o vizită la aeroport şi la Spitalul de Boli Infecţioase „Toma Ciorbă” din Chişinău șeful statului a declarat următoarele: „Cunoaşteţi că acest coronavirus în mare parte afectează doar persoanele în vârstă, decesele au fost de la 70 ani în sus, copii în vârstă de până la 15 ani practic nu a fost niciun caz, pentru că copiii trec uşor peste această perioadă”.

În acest context, un moldovean plecat la muncă în Italia, i-a adresat un mesaj șefului statului, Igor Dodon.

„Mă uit la știrile din RM și rămân șocat de ceea ce spune președinele țării. Nu poate să spună un președinte de țară că mor doar acei oameni de 70 de ani. Vreau să te întreb Dodoane, mama ta câți ani are? La mine mama a rămas singurică acasă, ce trebuie să-i spun?”, se înreabă Aurel Nedelea.

Aurel Nedelea a mai condamnat și faptul că pe timp de pandemie în Republica Moldova s-au desfășurat alegeri parlamentare repetate.

„Cod Roșu în Moldova și voi faceți alegeri! Este un genocid contra poporului tău! Tu primul trebuie să mergi la pușcărie pentru chestiile astea pe care le faci, Dodoane! Ce ură ai băgat în oameni?! Dă-ți demisia!”, i-a reproșat Aurel Nedelea lui Igor Dodon.

Bărbatul spune că a rămas dezamăgit și de acțiunilie Maiei Sandu: „Am crezut că sunteți cu mintea mai limpede și n-o să cădeți în plasa lui Dodon, să participați la alegerile astea. Nu avem noi politicieni, ci doar hoți la conducere”.

Moldoveanul spune că situația în Italia este foarte critică.

„Ce se întâmplă acum în Italia este foarte grav. Oamenii mor ca muștele. În Italia camioanele duc oamenii morți!”, a mai adăugat moldoveanul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: