image
Sursa foto: captură video

Ministerul de Externe confirmă că autoturismul depistat la Vama Palanca aparține Ambasadei RM în Federația Rusă

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene confirmă informația surselor Jurnal, precum că autoturismul cu numere diplomatice, care a fost depistat cu anabolizante la Vama Palanca, aparține Ambasadei Republicii Moldova în Federația Rusă.

„Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a fost informat despre operațiunea specială efectuată de Serviciul de Informații și Securitate și Serviciul Vamal al Republicii Moldova cu implicarea unui mijloc de transport cu numere diplomatice arondate Ambasadei Republicii Moldova în Federația Rusă.

Investigațiile operative sunt în desfășurare și MAEIE este cointeresat în clarificarea tuturor circumstanțelor acestui caz, acordând deplina cooperare organelor competente”, precizează ministerul printr-un comunicat de presă.

Amintim că acest caz a fost înregistrat astăzi, în jurul orelor 15.00-16.00, la ieșire din țară prin postul vamal Palanca. Numerele de înmatriculare ale autoturismului, care ar fi fost condus de șoferul ambasadei, ar fi 147D086.

Autoturismul ar fi transportat o cantitate de circa 360 de kg de anabolizante, care ar valora circa 100.000 de euro.

customs.gov.mdcustoms.gov.md

customs.gov.mdcustoms.gov.md

customs.gov.mdcustoms.gov.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: