image
Sursa foto: thedailybeast.com

Gérard Depardieu scapă de ancheta în care era acuzat de viol, de o tânără de 22 de ani

Procurorii din Paris au anunţat marţi că au renunţat să investigheze acuzaţiile de viol aduse actorului Gérard Depardieu, scrie News.ro.

Ei au transmis că nu există nicio probă care să susţină acuzaţiile făcute de o tânără actriţă. Ea l-a acuzat pe Depardieu că a agresat-o sexual în luna august a anului trecut.

„Cele câteva anchete desfăşurate nu au dus la o dovadă a infracţiunii”, au spus procurorii într-un comunicat.

Femeia în vârstă de 22 de ani, care era studentă la facultatea unde preda Depardieu, a susţinut că el a violat-o de două ori în casa lui din Paris, pe 6 şi pe 13 august 2018, când se afla acolo pentru repetiţiile la un spectacol.

La acea vreme, avocatul lui Depardieu, Hervé Témime, a declarat presei franceze că actorul a fost „zguduit de plângerea depusă” şi a negat vehement „orice agresiune, viol sau act criminal”.

În vârstă de 70 de ani, Gérard Depardieu, care a primit o nominalizare la Oscar pentru rolul din „Cyrano de Bergerac” (1990), a jucat în peste 200 de filme şi producţii de televiziune. Este recunoscut pentru roluri din filme ca „1900/ Novecento” al lui Bernardo Bertolucci, „La Chèvre” al lui Francis Veber, „Le dernier métro” al lui François Truffaut, „Green Card” al lui Peter Weir şi miniseria „Le Comte de Monte Cristo”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: