image
Sursa foto: Getty Images

Scandal "cât casa" din cauza lui Hazard între Real Madrid şi naţionala Belgiei. Jucătorul a zburat de urgenţă la Londra

Situaţia lui Eden Hazard, 30 de ani, devine una de-a dreptul incredibilă. Jucătorul care până să ajungă la Real aproape că nu s-a accidentat, din 2019 până acum a avut 10 leziuni!

Problemele medicale l-au ţinut departe de gazon 330 de zile şi l-au obligat să piardă 51 de jocuri, conform calculelor celor de la AS.com. Şi vorbim despre un fotbalist al cărui transfer se află între primele 10 cele mai scumpe din istorie, pe care Real Madrid a plătit 100 de milioane de euro, plus alte 15 drept bonusuri!

Ultima accidentare, la coapsă, a stârnit un adevărat scandal în spatele uşilor închise între Real Madrid şi naţionala de fotbal a Belgiei. Toţi medicii la care Real a apelat pentru consultarea jucătorului recomandă recuperare fără operaţie. Ceea ce ar presupune ceva mai mult de o lună.

Această variantă i-ar oferi lui Zidane posibilitatea să se bazeze pe Eden la finalul sezonului, care se anunţă incendiar.

Pe de altă parte, belgienii spun că o operaţie, pentru a-i scoate placa metalică cu ajutorul căreia i-au fost fixate oasele de la gleznă, i-ar rezolva probelemele. Recuperarea ar fi mai lungă, dar fotbalistul ar fi bun de joc la EURO 2020.

Înainte să fie luată o decizie finală, Eden Hazard a zburat la Londra pentru a fi consultat de un renumit ortoped de la care aşteaptă un verdict în privinţa necesităţii sau nu a operaţiei.

Belgienii susţin că problema de la gleznă îl face pe jucător să alerge altfel pentru a proteja fără să-şi dea seama zona respectivă. Glezna rezistă, dar apar alte probleme, musculare.

Aşa s-a întâmplat la revenirea lui Hazard cu Elche, scor 2-1 pentru Real, primul meci în care intra după o lună şi jumătate. A jucat 15 minute, apoi madrilenii au anunţat că a suferit o leziune musculară.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: